Aan de buitenkant zien veel strandhuisjes er hetzelfde uit. Aan de binnenzijde kun je het net zo inrichten als je zelf wil. Zo geef je het een geheel eigen sfeer en uitstraling. Dit zijn drie tips voor de inrichting van je strandhuisje:

1.    Denk aan functionaliteit

Functionaliteit op het strand verschilt van functionaliteit op andere locaties. Denk bij het uitzoeken van meubels voor je strandhuis aan de slijtage die ze zullen ondergaan. Kies vloeren die goed bestand zijn tegen zand en zout. Zorg voor stoelen die zacht aanvoelen bij een gevoelige, zonverbrande huid. Denk ook aan stoffen die gemakkelijk schoon te maken zijn of waar je vlekken niet zo snel op ziet. Bijvoorbeeld vlekken van zonnecrème.

2.    Wees subtiel met nautische motieven

Je kunt je strandhuisje van de vloer tot het plafond bedekken met elk denkbaar nautische motief. Hierdoor kan het echter rommelig en wat oubollig overkomen. Kies in plaats daarvan voor subtiele stranddecoraties en nautische accenten. Deze zijn stijlvoller en geven een verzorgde uitstraling. Voorbeelden hiervan zijn kussens met een trendy patroon van zeeschelpen of touwaccenten.

Zet ook een paar planten neer voor wat groen. Planten staan gezellig, passen goed bij een natuurlijke omgeving en geven een huiselijk gevoel. Kies potten in neutrale kleuren of passend bij de inrichting. Bij elho vind je een ruime collectie bloempotten.

3.    Alle ruimte voor het uitzicht

Het uitzicht op zee is adembenemend. Het blijft fascinerend om te kijken naar de kleuren en beweging van de golven in combinatie met zeevogels en de steeds veranderende lucht. Daarom moet in je strandhuisje daar vooral de aandacht naartoe gaan. Dat krijg je voor elkaar met een neutraal kleurenpalet en zachte kleuraccenten die het uitzicht versterken. Denk aan vleugjes blauw, zeegroen of geel als aanvulling op de kleuren van het strand, de zee en de lucht.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!