Gaat je hart sneller kloppen als je denkt aan een ontspannende strandwandeling? Bijvoorbeeld als je op vakantie bent of als je simpelweg vlakbij de kust woont? In beide gevallen laat je vast en zeker een aantal elementen in een strandthema bij jou in huis terugkomen. Misschien werk je maar al te graag met een specifiek kleurenpalet passend bij het strand en de zee. Je laat gezellige strandaccessoires in huis terugkomen. Of je maakt gebruik van veel natuurlijke materialen. De kers op de taart is dan het maken van een kalender in een strandthema. 

Iedere maand van het jaar kijk je terug op een jaar vol strandplezier 

Een kalender zorgt ervoor dat je iedere maand van het jaar weer terugkijkt op al die fijne momenten van strandplezier. Hierdoor sluit de kalender haarfijn aan op de rest van jouw interieur. Maar het is daarnaast ook een erg praktische investering, aangezien je op deze manier nooit meer een belangrijke dag vergeet. Redenen genoeg dus om een keer in zo’n handige en gezellige kalender te investeren.

Voeg foto’s toe van de mooiste stranden waar je ooit bent geweest 

Het maken van een kalender hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Er bestaan tegenwoordig namelijk verschillende soorten programma’s waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo voeg je per maand bijvoorbeeld een foto toe van de mooiste stranden waar je ooit bent geweest. Of je gaat voor een creatieve collage – ideaal als je merkt dat je eigenlijk veel te veel foto’s van mooie plekken aan de kust hebt. Op het gebied van het maken van een eigen kalender is er dus enorm veel mogelijk. Laat het ontwerpen maar snel beginnen!  

Makkelijk op te hangen op verschillende plekken bij jou in huis 

Tevreden met het ontwerp van je strandkalender? Na het plaatsen van een bestelling kun je de kalender snel bij jou op de deurmat verwachten. Zorg dat je een leuk plekje in huis uitzoekt – waarvan je weet dat je er vaak bent – zodat de kalender dagelijks zichtbaar is. Zo ga je maximaal plezier hebben van jouw ontwerp en in gedachten waan je je weer op die mooie stranden.

Ga lekker creatief aan de slag en gebruik bovenstaande tips tijdens het kalender maken.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!