Een sauna is oorspronkelijk afkomstig uit Finland. Het biedt in het kort een warme ruimte, meestal gemaakt van hout. De temperatuur kan oplopen van tussen de tachtig en de honderd twintig graden. Ook buiten Scandinavië is de sauna snel populair geworden. In Nederland is er tegenwoordig de mogelijkheid om een prive sauna af te huren. Lees hier waarom je daar bij uitstek voor kiest en voor wie een privé sauna de beste keuze is.

Dit zijn drie grote voordelen van een privé sauna

Dit zijn drie redenen om vandaag nog te kiezen voor een verblijf in een prive sauna:

  1. De sauna werkt uitstekend bij spanningen en is goed voor de spieren. Dit is vooral het geval bij een infraroodsauna. Het is ook goed voor je huid, vooral als je daarna een koud bad of een douche neemt.
  2. Daarnaast is het naar de sauna gaan een sociale bezigheid. Je kunt kletsen met vrienden, vooral als je in je eigen ruimte zit. Het is daarmee een gezond alternatief voor een avondje in het café.
  3. Tenslotte is een prive sauna een betaalbare vrijetijdsbesteding. Dat is vooral als je tijd besteedt aan het plaatsen van de boeking.

Voor wie is een privé sauna geschikt?

Een privé sauna is primair geschikt voor volwassenen. Zo kun je er als stel een lekker romantisch moment van maken. Ook samen met vrienden is het een goede optie om een prive sauna te huren. Een sauna gaat voor kinderen snel vervelen, maar het is natuurlijk mogelijk om dit in de avonduren op te zoeken als die op bed liggen. Uiteraard is een prive sauna wel prijziger dan een algemene sauna, dus hier moet je rekening mee houden bij het budget.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!