Je geniet het liefste op ieder moment van het jaar van het strand. Maar het is ook meer dan logisch dat je niet op ieder moment van het jaar de tijd hebt om met je voeten in het zand te staan. Om hetzelfde gevoel thuis te ervaren als aan de kust, is het een goed idee om je interieur én tuin hierop aan te passen. Heb je al gedacht aan het inrichten van de tuin met elementen van het strand? We helpen je in deze blog verder met een aantal handige tips & tricks!

Start met een solide basis door de schutting een metamorfose te geven

Voordat je nieuwe planten, een fijne loungeset en gezellige kaarsen uit gaat zoeken, is het belangrijk om bij het begin te beginnen. Door een mooie basis in de tuin neer te zetten, kun je daar perfect alle accessoires op afstemmen. Begin bijvoorbeeld met het aanpakken van de schutting. Misschien is het design dat op dit moment in je tuin staat verouderd of het past gewoon niet bij je smaak. Omdat de schutting voor een erg groot deel het aanzicht van de tuin bepaalt, is het een goed idee om een model te plaatsen dat ook nog eens perfect op een strand thema aansluit.

Kies voor een design in een natuurlijk materiaal, zoals hout

Gelukkig is er vandaag de dag enorm veel mogelijk als je gaat voor een schutting in een strandthema. Kies altijd voor een design dat is gemaakt van een natuurlijk materiaal. Hout is daar een erg goed voorbeeld van. Een erg geliefd design is bijvoorbeeld een schutting met smalle en horizontale latjes. Hierdoor lijkt de tuin optisch groter en je waant je even helemaal in Bloemendaal, Bali of Ibiza.

Eenvoudig en snel de perfecte schutting online kopen

De schuttingen zijn vaak geïmpregneerd en bewerkt met een goede lak. Hierdoor kun je er altijd nog voor kiezen om de schutting te verven in een kleur naar wens. Ideaal als je het liefste werkt met een bepaald kleurenpalet bij jou in de tuin.

De perfecte schutting shop je erg makkelijk online

Wie dacht dat het uitzoeken van een nieuwe schutting een klus is die veel tijd in beslag neemt, heeft het mis. Neem gewoon een kijkje op het internet. Zo voldoen de schuttingen uit de collectie van VidaXL altijd aan een hoge kwaliteit. Je kunt het assortiment makkelijk filteren én de schutting ontvang je snel in huis. Ook de montage heb je binnen de kortste keren gerealiseerd.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!