Wat geeft je nu nog meer een gevoel van vakantie, dan wanneer je uit je huisje of tent stapt en je vervolgens heerlijk met de voetjes in het zand staat? Een vakantie aan het strand op een glamping is daarom de perfecte manier om te genieten van een heerlijke vakantie. Het voordeel van een glamping is dat je de voordelen hebt van de faciliteiten van een hotel, maar wel de vrijheid van een camping. Het is daarom dus ook niet zo vreemd dat de glamping de laatste jaren steeds populairder is geworden. Dus wil jij even helemaal tot rust komen, dan is een weekje naar een luxe glamping in Nederland een absolute aanrader om te boeken.

Waarom kiezen voor een glamping?

We hebben het je natuurlijk al even kort toegelicht, maar de reden dat je zou moeten kiezen voor een glamping aan het strand, is omdat je niet alleen geniet van de prachtige natuur, maar ook van de luxe die je nodig hebt om helemaal tot rust te komen. Wat is er nu fijner dan de combinatie van deze beide en je dus niet naar een verzamelgebouw hoeft om daar naar het toilet te moeten bijvoorbeeld. Zo zijn deze accommodaties van alle gemakken voorzien en kun je vaak kiezen uit een safaritent, boomhut of mooie lodge. Deze accommodaties zijn voorzien van een eigen toilet, douche en ook keuken. Alles wat jij nodig hebt om zelfvoorzienend te zijn. Ook over het slapen hoef je je geen zorgen te maken. Waar je normaal op de camping vaak op een dun matras moet slapen, zijn deze tenten voorzien van een boxspring. Kortom, reden genoeg dus om hier eens serieus over na te denken.

De voordelen van een glamping aan het strand

In het verlengde van vorige alinea, is het goed om de voordelen van een glamping aan het strand nog even kort samen te vatten voor je. Wat een glamping aan het strand allereerst zo bijzonder maakt, is dat je op een prachtige locatie zit. Alleen al het geluid van de zee waarmee je wakker wordt, zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je aan de andere kant van de wereld zit. Ook kun je genieten van prachtige zonsondergangen en de mogelijkheid om direct vanuit je accommodatie het strand op te lopen, dat is toch echt genieten, vind je niet?

Geschikt voor jong en oud

Het voordeel van een glamping is dat ze geschikt zijn voor jong en oud. Dat houdt in dat er vaak allerlei leuke dingen te doen zijn voor de kids, bijvoorbeeld een animatieteam, indoorspeeltuin en vaak ook een zwembad. Dit heeft als voordeel dat je als ouders ook zelf kunt genieten, omdat de kinderen zich vaak prima weten te vermaken de hele dag. Laten we eerlijk zijn, als de kinderen zich vermaken, dan is het ook voor ons als ouders een stuk makkelijker. Je zit er namelijk niet op te wachten dat de kinderen de hele dag om je heen hangen.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!