Houd je van het strand? Grote kans dat je het liefst vakantie viert aan zee. Je kunt op zoek gaan naar een hotel, camping, appartement of huisje in de buurt van het strand, maar in plaats daarvan kun je ook een strandhuisje huren. Het grote voordeel hiervan is dat je op het strand verblijft. Heb je zo’n huisje gehuurd? Dan wil je uiteraard niets vergeten. Daarom zetten wij hier een aantal belangrijke zaken op een rijtje om mee te nemen naar een strandhuisje.

Zonnebrand
Als het mooi weer wordt tijdens je strandvakantie, neem je zonnebrandcrème mee. Smeer je hier elke dag meermaals mee in, want je verbrandt relatief snel op het strand. Door de wind heb je dit alleen niet altijd in de gaten. Vergeet jij je in te smeren? Dan ben je aan het einde van de dag misschien zo rood als een kreeft.

Zwemkleding
Omdat de zee praktisch voor de deur ligt als je een strandhuisje huurt, ben je misschien van plan om veel te zwemmen. Pak je zwemkleding daarom als één van de eerste dingen in. Eenmaal in het strandhuisje aangekomen kun jij je direct omkleden en een duik nemen.

Badhanddoek
Een badhanddoek is onmisbaar als je op strandvakantie gaat. Veel mensen vinden het namelijk niet prettig om in het zand neer te ploffen als ze net gezwommen hebben. Logisch, want het zand blijft dan aan je lichaam plakken. Ga je op een badhanddoek liggen? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Helemaal zandvrij blijf je waarschijnlijk niet, maar je lichaam wordt een stuk minder ‘vies’ dan wanneer je geen handdoek meeneemt.

Parasol
Op het strand zijn vaak geen schaduwplekjes te vinden, waardoor je het er al snel warm hebt. Vind je dit niet prettig? Dan ben je misschien al snel weer terug in je strandhuisje, want hier kun je uit de zon zitten. Gelukkig zijn er manieren om zelf schaduw te creëren op het strand. Neem daarom altijd een parasol mee als je op strandvakantie gaat. Hierdoor kun je in de schaduw zitten als de zon je (even) te veel is.

Barbecue
Ga je in de zomer op vakantie? Dan vind je het misschien lekker om te barbecueën als het mooi weer is. Je kunt er zelf eentje meenemen, maar misschien staat er ook wel één bij het strandhuisje. In dat geval hoef je zelf alleen BBQ accessoires mee te nemen en dat scheelt alweer. Is er geen barbecue en ben je niet van plan om elke avond te barbecueën? Dan kan een wegwerpbarbecue uitkomst bieden.

Zwembad
Een zwembad wordt vaak als overbodig beschouwd door mensen die vakantie vieren in een strandhuisje. Toch zijn zwembaden wel degelijk handig. Als je een opblaasbadje bij je huisje neerzet en deze vult met kraanwater, kun je het zout en zand van je afspoelen na een dagje op het strand. Neem je een opblaaszwembadje mee? Vergeet dan niet om ook een pomp in te pakken. Het opblazen van het badje kost je hiermee veel minder tijd en moeite.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!