Sta jij op het punt om op vakantie te gaan? Dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Toch zien we vaak, dat er een aantal zaken zijn waar op voorhand niet altijd bij is nagedacht. Vaak zijn het kleine dingen zoals een aanvullende verzekering, waardoor je bij eventuele pechgevallen voor een flinke uitdaging kunt komen te staan. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die jou het een stuk relaxter maken om te kunnen vertrekken. Dus ga jij binnenkort op vakantie, dan zijn deze tips absoluut handig om in je achterhoofd mee te nemen.

Laat je auto checken

Je zit er niet op te wachten, dat wanneer je net een paar kilometer onderweg bent, je auto ineens de geest geeft. Uiteraard is het van te voren niet altijd te voorzien, maar door je auto grondig te laten inspecteren voor vertrek, verklein je de kans op een eventueel probleem wel. Zaken zoals te weinig olie, koelvloeistof of versleten remblokken zijn namelijk niet iets van de laatste paar dagen. Door je auto op de belangrijkste punten te laten controleren, kun je met een gerust hart op vakantie en weet je zeker dat je niet stil komt te staan. Zorg er dus altijd voor dat je minimaal een week voor vertrek je auto laat checken, mocht er dan toch iets zijn, dan heeft de garage tijd genoeg om het te kunnen repareren.

Kies voor een aanvullende verzekering

Er is natuurlijk niets zo vervelend als pech langs de weg. Of dat nu in eigen land is tijdens je vakantie naar het strand van scheveningen of wanneer je onderweg bent naar het buitenland met je auto, het is en blijft ontzettend vervelend. Je doet er daarom dus ook goed aan, om van te voren te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om ook pechhulp onderweg af te sluiten bij je verzekering. Net zoals dat je thuis allerlei aanvullende modules kunt afsluiten voor bijvoorbeeld je inboedelverzekering, kan dat met een auto ook. Thuis ligt er natuurlijk ook altijd een ongelukje op de loer. Vooral met kleine kinderen, kan een kinderkamer schilderij om wat voor reden dan ook zo van de muur worden getrokken wanneer je even niet oplet. Je kunt dus maar beter het zekere voor het onzeker nemen.

Leg op tijd je kleren klaar

De koffer inpakken is vaak niet meer dan een paar minuten werk. Maar wanneer je er een uur voor vertrek achter komt, dat je favoriete t-shirt nog in de rieten wasmand in de badkamer ligt, dan wordt het een heel ander verhaal. Zorg er daarom dus ook voor, dat je ruim voor  vertrek je kleding vast klaar legt. Zo weet je namelijk zeker dat wanneer er nog iets gewassen moet worden of ontbreekt, je tijd genoeg hebt om dit te regelen. Doe je dit niet en kom je er bijvoorbeeld pas op het allerlaatste moment achter dat er iets wat je netjes hebt opgeborgen in je opbergmand er toch niet meer blijkt te liggen, dan heb je natuurlijk een flinke uitdaging.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!