Flevoland

Nederland

Strandhuisjes huren in Flevoland

Strandhuisjes
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
Strandhuisjes
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
Strandhuisjes
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Duinhuisje huren in Flevoland

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.

Strandhuisjes in Flevoland

Flevoland kun je zien als letterlijk de meest natuurlijke provincie van ons land. Doordat de volledige provincie uit de polder is gepompt, is geen andere locatie in het land hetzelfde. De polder heeft zo ook zijn eigen watervlaktes, waardoor hier een strandhuisje huren een zeer unieke ervaring is. Flevoland is daarmee een locatie bij uitstek om een weekendje weg langs het water te boeken.

Wil jij ook een vakantiehuisje in Flevoland boeken? In ons overzicht vind je alle beste strandhuisjes die er maar in de Noordoostpolder te vinden zijn. Vind het soort strandhuisje dat je wilt hebben en geschikt is voor jouw groepsgrootte en boek direct om wanneer je maar wilt je strandhuisje in te gaan voor een onvergetelijke tijd.

Waarvoor naar Flevoland gaan?

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, de polder is pas in 1985 tot 1986 drooggelegd om op het land te kunnen bouwen en te wonen. Dit onder leiding van Ir. Cornelis Lely, naar wie de huidige provinciehoofdstad Lelystad ook is vernoemd. Daarnaast werd het Schokland opgenomen in de provincie, waaronder het eiland wat vooral bekendstaat door het dorp Urk een schiereiland is geworden. De natuur in Flevoland is ook uniek, doordat er op de zachte kleigrond andere bomen en planten groeien dan op bijvoorbeeld veengronden.

Flevoland is voor wie hier nog nooit eerder is geweest zeker de moeite waard. Zo kun je heerlijk aan het water zitten van het IJsselmeer en het Markeermeer en geniet je van de uitgestrekte natuur van de bekende Oostvaardersplassen. Ook de steden zijn erg interessant. Zo is Almere een stad die alsmaar blijft groeien en je daardoor meer en meer van de stad kunt zien elke keer dat je deze bezoekt. Qua toeristische attracties heb je bijvoorbeeld het bekende outletwinkelcentrum Batavia Stad of achtbanenpretpark Walibi World. Kortom, genoeg te doen voor iedereen.

Keuze uit de beste strandhuisjes

De strandhuisjes in Flevoland zijn zoals je deze nergens anders kunt zien. Je kunt direct aan het water verblijven en toch van alle gemakken voorzien zijn. Of je nu met een kleine of grote groep op vakantie gaat en of je nu van alle gemakken voorzien wil zijn of lekker back to basics wilt gaan. Vanuit je strandhuisje kun je meteen verschillende activiteiten doen in de vrije natuur, of je gaat lekker de binnenstad in. Zowel voor avontuur als ontspanning is er voldoende te doen in de nabije omgeving van je strandhuisje en in je strandhuisje zelf is het ook een en al gezelligheid. Zo heb je verschillende strandhuisjes met een leuk balkonnetje of een prachtige woonkamer. Wat je dan ook wilt hebben voor je vakantie kun je hier vinden in je strandhuisje.

Boek je strandhuisje met korting

Wij hebben strandhuisjes in Flevoland beschikbaar van verschillende aanbieders, zoals Roompot. In ons overzicht vind je verschillende soorten huisjes die altijd beschikbaar zijn. Je kunt de strandhuisjes al van tevoren boeken, maar als je op zoek wilt zijn naar een leuke last minute zit je hier ook goed. Bovendien kunnen wij dan een leuke aanbieding voor je regelen, waardoor je met korting dezelfde kwaliteit en service kunt krijgen voor je strandhuisje in Flevoland.

In ons overzicht kun je ook de meest actuele prijzen en eventuele last minute kortingen terugvinden. Zo kun je kijken naar het beste huisje dat niet alleen past bij waar je naar op zoek bent qua huisje, maar ook wat binnen je budget past. Zo kun je ook met de kleinste beurs nog een volledig gevulde vakantie aan het water hebben. Flevoland ligt lekker centraal, waardoor je vanuit alle hoeken van het land makkelijk op je bestemming kunt komen en je ook vanuit hier weer naar andere delen van het land kunt om je weekje weg volledig af te kunnen maken. Boek nu en bespaar geld op je verblijf. 

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!