Landal GreenParks Marker Wadden

Nederland - Flevoland - Lelystad

Landal GreenParks Marker Wadden

Landal GreenParks Market Wadden noemen wij zonder twijfel het meest bijzondere ”vakantiepark” van Nederland. Het park (of beter gezegd, de huisjes) zijn gerealiseerd op een nieuw stuk Nederland, namelijk natuurgebied de Marker Wadden. De twee huisjes zijn elk geschikt voor 4 tot 5 personen. De huisjes zijn alleen te bereiken per boot. Goed om te weten, de huuropbrengsten worden door Landal GreenParks en Natuurmonumenten direct geherinvesteerd in het natuuruurgebied.

Landal Logo

Voordelen van dit park

Overnachten op de Marker Wadden
Verhuur wordt geschonken aan Natuurmonumenten
Erg duurzaam

Landal GreenParks Marker Wadden strandhuisjes overzicht

4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
2-persoons eilandhuisje 2B
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Landal GreenParks Marker Wadden duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Vrijstaande eilandhuisjes
Vrij uitzicht
Direct aan het strand
Minishop
Wifi op het park (gratis)
Uitkijktoren
Wandelpaden
Eilandpaviljoen
Rookvrij
Verstelbare terrasstoelen
Huisdiervrij
Filterkoffiezetapparaat in verblijf
Ligstoelen
Contactpersoon op het eiland
Boodschap pakketten
Vogelkijkpunten
Autovrij park
Vaatwasser

Landal Greenparks Marker Wadden

Dit nieuwe stuk Nederland in het Markermeer langs Flevoland biedt een van de meest unieke vakantiebestemmingen van Nederland. De Markerwadden zijn speciaal door Natuurmonumenten opgericht om de natuur in het Markermeer te herstellen. Hierdoor waan je je écht een met de natuur in je vrijstaande strandchalet. Vanuit je huisje of tijdens je wandeling heb je grote kans om mooie planten, dieren en vogels te zien: de een nog zeldzamer dan de ander. Door het belangrijke natuurproject zijn alle huisjes duurzaam ingericht en gebouwd. Je viert volledig energieneutraal je vakantie Dit betekent niet dat het je tijdens je vakantie aan enige luxe ontbreekt. Met je boeking voor een van deze huisjes draag je zelf ook nog eens bij aan de ontwikkeling van het natuurgebied. Alle opbrengsten worden namelijk teruggegeven aan Natuurmonumenten, zodat verder onderzoek kan worden gedaan.

Op het eiland leef je het echte eilandleven. Je bent volledig omringd door water en strand. Dit leent zich perfect voor mooie wandelingen, of even zwemmen en zonnen. Verder kun je op het eiland gebruik maken van vogelkijkhutten om de mooiste vogels te spotten. Eten en drinken doe je bij het Eilandpaviljoen, waar je voor je lunch of tussendoortje terecht kunt. Je kunt daarnaast nog eigen boodschappen meenemen op de boot. Als je wat kleins vergeten bent, kun je dit halen bij de kleine winkel op het eiland. Ondanks de afgelegen ligging van het eiland is er wel wifi beschikbaar. En die ga je echt nodig hebben om alle prachtige foto’s van de omgeving te kunnen delen.

Exclusieve, ruime strandhuisjes in luxe

Op het eiland staan slechts vier strandhuisjes. Er zijn twee typen huisjes beschikbaar. Een van deze huisjes draagt de naam 4-5B1. Deze gelijkvloerse strandwoning is ongeveer 42 vierkante meter groot en geschikt voor maximaal vijf personen. Binnen vind je twee slaapkamers, een badkamer met wc en douche, een woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken. Binnen is het simpel maar comfortabel en volledig ingericht. Door een van de vele ramen kijk je prachtig uit over het strand of het water. Buiten vind je je eigen veranda boven het strand, zodat je ook hier kunt genieten van de prachtige omgeving.

Het andere type huisje, de 4-5B2, is met 47 vierkante meter en twee verdiepingen net wat groter. Dit huisje is ook geschikt voor vijf personen. Op de benedenverdieping vind je een ruime woonkamer, een keuken en de badkamer met douche en wc. Bovenaan de trap is rechtdoor de master bedroom met een tweepersoonsbed, en rechtsaf vind je een kamer met een stapelbed. Buiten is weer een eigen terras te vinden met meubilair. Dat wordt dus goed vertoeven in de zon, onder het genot van een drankje terwijl de kinderen zich uitleven op het zand.

De Markerwadden: een en al natuur

Je eigen strandhuis op Landal Marker Wadden is de grootste reden om voor een verblijf op dit resort te verblijven. Tijdens je vakantie verblijf je alleen op het eiland en geniet je van de ruimte en de rust die het eiland je te bieden heeft. Al wandelend of fietsend kun je al de pracht van de natuur ontdekken met het ruisen van de zee op de achtergrond. Op het strand kun je zonnen, ontspannen of zandkastelen bouwen met de kinderen. In de zee kun je met iedereen een duik wagen en gezellig zwemmen. En in de vogeluitkijktoren verwonder je je iedere keer weer over het prachtige uitzicht dat je hebt op de Markerwadden en de bijzondere vogels die je steeds voorbij ziet vliegen. Doordat je met de boot alleen de heen- en terugreis kunt maken, zijn er verder geen activiteiten die je tijdens je verblijf kunt ondernemen. Maar met de prachtige omgeving waarin je verblijft en je prachtige vrijstaande strandchalet is dat absoluut geen probleem.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!