Landal

Nederland

Landal Strandhuisjes overzicht

In het onderstaande overzicht bekijk je alle strandhuisjes die op dit moment beschikbaar zijn bij Landal Greenparks. Op dit moment heeft Landal twee vakantieparken die beschikken over strandhuisjes. Dit zijn; Landal Greenparks Julianadorp en Hoek van Holland.

Strandhuisjes Landal GreenParks Marker Wadden #

Landal GreenParks Marker Wadden

Nederland – Flevoland

Ontwerp zonder titel 18 Overnachten op de Marker Wadden
Ontwerp zonder titel 18 Verhuur wordt geschonken aan Natuurmonumenten
Ontwerp zonder titel 18 Erg duurzaam

Bekijk park

 

Per 01-01-2021 zijn de Landal strandhuisjes overgenomen door Roompot.  

Landal Greenparks Hoek van Holland

In Zuid-Holland ligt Landal Beach Villa’s Hoek van Holland direct aan de kust. Dit nieuwe park beschikt over 74 luxe strandhuizen. Er is één type strandhuis, namelijk een 4 tot 6 persoons huis. Dit huis beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Er zijn vier eenpersoonsbedden aanwezig die uiteraard tegen elkaar kunnen worden geschoven. Ook is de bank te gebruiken als slaapbank. De huisjes zijn vrij nieuw en beschikken daardoor van alle gemakken.

De strandhuizen van Landal Hoek van Holland zijn in tegenstelling tot park Julianadorp het hele jaar te boeken. Dit park is dan ook ideaal voor wanneer je in de winterse maanden lekker uit wilt waaien aan zee.

Vakantiepark landal beach resort ooghduyne bestaat enkel uit strandhuizen. Nadeel hiervan is dat dit park niet beschikt over faciliteiten waar andere Landal parken meestal wel over beschikken. Denk aan een speeltuin, winkel of een overdekt zwembad. Echter is er genoeg plezier te beleven voor jong en oud. In de buurt bevinden zich meerdere surfscholen en waaghalzen is er de mogelijkheid om te blokarten of te wingboarden.

Ook het strand biedt genoeg vertier. Een strandwandeling, zandkastelen bouwen voor de kleintjes of een duik in zee. Met dit uitzicht op zee hoef jij je geen moment te vervelen.
Goed om te weten; op Landal Greenparks Hoek van Holland zijn huisdieren niet toegestaan. Het is daarom verboden om bijvoorbeeld de hond mee te nemen. Als extra service biedt Landal de bagageservice aan. Je kan ervoor kiezen om jullie bagage bij de receptie achter te laten. Na het inchecken kunnen jullie direct naar het huisje, zonder met de zware koffers of tassen door het zand te moeten. Jullie bagage wordt vervolgens door Landal personeel naar het strandhuisje gebracht.

Landal Greenparks Julianadorp

Landal Greenparks Julianadorp ligt in de provincie Noord-Holland, iets ten zuiden van Den Helder. Een prachtige locatie om lekker uit te waaien. En waar kan dat beter dan in een strandhuisje van Landal.

Het park beschikt over 90 strandhuisjes. De strandhuisjes op Landal Julianadorp zijn niet het hele jaar te boeken. De strandhuisjes zijn meestal van maart tot en met oktober te boeken.
Ook in de buurt van Julianadorp aan Zee is er voldoende te beleven. Naast de bekende strand, water en windsporten zijn er verschillende interessante plekken in de omgeving te ontdekken. Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van Napoleon en breng een bezoek aan Fort Kijkduin. Maar ook het marinemuseum in Den Helder is een aanrader. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven.

Goed om te weten; op Landal Greenparks Julianadorp zijn huisdieren niet toegestaan. Het is daarom verboden om bijvoorbeeld de hond mee te nemen.
Handig is de gratis bagageservice die Landal aanbiedt. Indien gewenst kan je de bagage achterlaten bij de receptie. Vervolgens wordt de bagage door het personeel naar jouw strandhuisje gebracht. Handig, want zo hoef je niet door het zand te lopen met koffers of tassen.

Landal strandhuisjes boeken mét korting

Een Landal strandhuisje huren kan je alleen maar op de Landal Greenparks website. Om van een actie/aanbieding gebruik te maken kan je het overzicht bovenaan deze pagina bekijken. Vanuit dit overzicht linken wij naar de beste acties en aanbiedingen die er op dit moment zijn.