Landal Kaap West

Landal GreenParks Kaap West

Nederland - Friesland - Terschelling

Landal GreenParks Kaap West

Op Terschelling staat het Landal Greenparks vakantiepark Kaap West, waarbij je zo vanuit je acccomodatie naar de bossen en duinen kan wandelen. Op dit vakantiepark ervaar je de vrijheid, rust, ongerepte natuur en het echte eilandgevoel van Terschelling. Door de vele activeiten in de buurt van Landal Kaap West zul je ultiem genieten.

Landal Logo

Voordelen van dit park

Op Terschelling, aan het strand
Gastronomie op loopafstand
Appartementen voor maximaal 6 personen

Landal GreenParks Kaap West strandhuisjes overzicht

4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
2-persoons eilandhuisje 2B
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Landal GreenParks Kaap West duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Fietsverhuur
Gezellige restaurantjes
Dichtbij het Noordzeestrand
Verschillende looptochten
Overdekt zwembad
Zeehonden spotten
Vele natuurgebieden
Kinderfaciliteiten
Sportieve activiteiten mogelijk

Landal Kaap West

Het vakantiepark Kaap West bevindt zich in West-Terschelling, waarbij je vanaf de veerboot zo de haven van West-Terschelling in kunt stappen. Het is het grootste dorp van Terschelling waar je kunt genieten van de gezellige restaurants, terrasjes en winkels. Het vakantiepark heeft veel op loopafstand, zoals eetgelegenheden, het strand én is gelegen aan één van de meest gevarieerde en mooiste natuurgebieden ‘de Noordsvaarder’. Ontdek dit natuurgebied door te wandelen en je komt heide, grote zandvlaktes, stuivende duinen, broedende vogels, zeldzame dier- en plantsoorten en zelfs zeehonden tegen. Landal Kaap West heeft echt voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat je je bezoek aan Terschelling niet snel zult vergeten.

Activiteiten Rondom Landal Kaap West

Rond dit vakantiepark is er van alles te ontdekken en voor iedereen wat te beleven. Ontspan bijvoorbeeld in de natuur door met de fiets vele natuurgebieden op te zoeken of volg één van de vele wandelroutes en ga wadlopen, zo ontdek je op een avontuurlijke manier de waddenkust! Daarnaast zou je natuurlijk ook naar dorpjes als Lies, Oosteren en Hoorn kunnen wandelen om zo gezellige terrasjes op te zoeken. Ben je een echte sportliefhebber? Op Terschelling zijn er talloze sportieve activiteiten te vinden. Doordat het eiland omringd is door zee is het eiland perfect voor watersport, denk aan (kite)surfen, kanoën, strandzeilen, roeien, blokarten en brandingsraften.

Uniek Terschelling ontdekken

Naast de vele sport mogelijkheden, vind je er ook unieke excursies wat genieten is voor de hele familie. Je zou het eiland naast fietsen en wandelen namelijk ook te paard kunnen verkennen, stap op een Fries paard en rijd via een prachtige paardenrit door de duinen, het bos en zelfs over het strand. Ook als je geen gevorderde ruiter bent kan je deze ervaring meemaken, Puur Terschelling organiseert namelijk buitenritten en huifkartochten voor beginners. Ooit een zeehond in het wild willen zien? Zeehonden zijn de grootste roofdieren die in de Waddenzee te vinden zijn en je zou tijdens een zeehondentocht de gewone zeehond én de grijze zeehond van dichtbij kunnen spotten. Vaar mee en waai uit op een museumboot, een speedboot of talisman. Voor de mensen met een goede conditie zou je de zeehonden tegen kunnen komen op nog geen meter afstand, dit is mogelijk door samen met de boswachter per kano naar ze toe te varen. Als je nog meer wilt weten over de dieren op Terschelling, is een ecosafari een echte aanrader. Je gaat dan 2,5 uur op pad met elektrische, stille terreinwagens en een gids. Je komt op unieke plekjes en kan in stilte genieten van de natuur.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!