Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei

Nederland - Noord-Holland - De Cocksdorp

Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei

Op Texel, in het jongste en noordelijkste dorp De Cocksdorp, is het Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei te vinden. De naam zegt het al een beetje, het park ligt namelijk midden in een prachtig natuurgebied genaamd De Slufter. Dit natuurgebied staat in open verbinding met de Noordzee waar veel vogelsoorten broeden en in de Sluftergeul krabben, garnalen en platvissen te vinden zijn. Op dit vakantiepark vind je daarnaast veel faciliteiten en zul je volop kunnen genieten van Texel!

Landal Logo

Voordelen van dit park

Aan natuurgebied De Slufter
Divers aanbod accommodaties t/m 24 pers.
Zwembad, Restaurant, Fietsverhuur

Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei strandhuisjes overzicht

Strandhuisjes
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
Strandhuisjes
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
Strandhuisjes
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Vernieuwde Brasserie
Ontbijtservice
Verschillende arrangementen
Overdekt zwembad
2 kilometer van de zee
Beauty en wellness
Sportieve activiteiten
Fietsverhuur
Entertainment voor kinderen

Landal Vakantiepark Sluftervallei

Vanuit de accommodaties van het vakantiepark ben je binnen no-time in de duinen en kan je genieten van het strand. Daarnaast zijn er in de buurt vele restaurants en cafés te vinden, Vakantiepark Sluftervallei heeft zelf ook eetgelegenheden. Bij de vernieuwde Brasserie kun je bijvoorbeeld heerlijke streekgerechten op de kaart vinden terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Dieet wensen? Dat is geen probleem, de keukenbrigade denkt graag mee. Glutenvrij, suikervrij etc. Voor iedere smaak is er een heerlijk alternatief.

Kinderen kunnen ontzettend veel beleven op het park, naast het Fun & Entertainment programma kunnen ze zich vermaken op de waterspeelplaats, nemen een duik in het zwembad, kunnen spelen in de speeltuinen en springen op de airtrampoline. Om heerlijk te ontspannen is het mogelijk om te genieten van een schoonheidsbehandeling of massage, er is niks mee om jezelf te verwennen met een beetje beauty en wellness.

Sport en spel voor het hele gezin

Op Vakantiepark Sluftervallei is er altijd én voor iedereen wat te doen en te beleven. Zin in iets sportiefs? Speel een wedstrijdje tennis op de tennisbaan, huur fietsen en verken de mooie natuur, sla een balletje op één van de vele speelvelden, speel een potje poolbiljart of speel gezellig midgetgolf met het hele gezin. Golfliefhebbers opgelet, nabij het park ligt Golfbaan De Texelse. Deze veelzijdige golfbaan heeft 18-holes par 72 baan en is vergelijkbaar met een authentieke Engelse golfbaan met linkcourses. Ook als je geen ervaring hebt mag je golven, je neemt dan plaats op de par 3 baan dat uit oefenparcours bestaat. De wat kleinere kunnen zich ook goed vermaken door middel van het leuke Fun & Entertainment-team, ze gaan gezellig knutselen, krijgen een kookworkshop om te leren koken of krijgen een super leuke dj cursus. Plezier voor jong en oud is er zeker op Landal Vakantiepark Sluftervallei!

Optimaal genieten op Texel in De Cocksdorp

In en om De Cocksdorp is er veel te beleven, in het dorp is de Texelse vuurtoren te bewonderen of te beklimmen. Het strand bij de vuurtoren zit vol strandactiviteiten en het dorp is rijk aan verschillende vogels die te bewonderen zijn tijdens prachtige wandelroutes. Buiten De Cocksdorp kun je andere dorpjes bezoeken en uitrusten op één van de gezellige terrasjes. Ook mag een heerlijke strandwandeling niet missen tijdens je bezoek aan Texel!

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!