Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin

Op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee ligt badplaats en dorp Ouddorp, één van de meerdere gezellige vakantieparken die daar te vinden is is Landal GreenParks Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin. Dit park ligt direct in de duinen en direct aan het strand, biedt verschillende activiteiten voor jong en oud en heeft mooie accommodaties waarvan je gelijk een vakantiegevoel bij krijgt.

Landal Logo

Voordelen van dit park

In de duinen
Vrijstaande villa's t/m 24 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant

Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin strandhuisjes overzicht

4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
2-persoons eilandhuisje 2B
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
100 meter van de Noordzee
Overdekt zwembad
Golfbanen in omgeving
Fietsverhuur
Fun & Entertainment-programma
Vismogelijkheden
Strandtheater
Watersporten
Restaurant

Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin

Dit echte familiepark ligt in een duinlandschap, op slechts 100 meter lopen van het strand. In de zomer kun je een heerlijke duik nemen in de Noordzee, maar het strand is ook in de wat koudere dagen een fijne plek om uit te waaien, maak bijvoorbeeld een strandwandeling en rust daarna lekker uit op het terras. Er zijn nog veel meer activiteiten te beleven op het strand: Leer surfen of neem een kijkje bij de voorstellingen bij Strandtheater De Houten Kaap, dit strandtheater organiseert elke week een andere workshop of activiteit voor kinderen zoals schminken, theaterlessen, kinderyoga en zelfs gezellig op pad met de boswachter. In het park restaurant Bij Marc kun je terecht voor lunch, diner of gewoon voor een drankje. Zij serveren daar heerlijke pure gerechten van de grill, de snacks en verse pizza’s kunnen worden op gegeten in je eigen strandvilla.

Vele kinderfaciliteiten op het park

Naast dat er zelfs speciale kinderaccommodaties op het park zijn, hebben kinderen eindeloos speelplezier op het Landal Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin. Het Fun & Entertainment-programma is er het hele jaar door en organiseert leuke activiteiten voor zowel kinderen als ouderen zoals yoga op het strand of een oxboard clinic, knutselen en nog veel meer! Kinderen kunnen klimmen en klauteren in de indoor speelplaats, terwijl de ouders een oogje in het zeil houden met een kopje koffie in het binnenterras. Wil je dat deze vakantie echt onvergetelijk wordt voor de kinderen? Dan is een kindervilla een aanrader, dit sluit namelijk helemaal aan op de belevingswereld van de kinderen. Op de muur is een recept te vinden voor heerlijke pannenkoeken, heeft de kinderslaapkamer een kast voor de gevonden vakantieschatten, een hoogslaper en een spellentafel. Met één van deze kamers wordt het pas echt een avontuur!

Verken de omgeving op de fiets of te voet

Er zijn veel plekken te bezoeken en te bekijken in de buurt van het park. Laat de fietsen maar thuis, want voor een aantrekkelijke prijs kun je een fiets huren op het park. Er liggen namelijk kilometers fietspaden op het eiland die klaar zijn om ontdekt te worden! Via vele duinen, dijken en polders kom je uit op karakteristieke, gezellige stadjes en prachtige natuurgebieden. Dichtbij het park zijn er verschillende wandelroutes te vinden die je door de duinen leiden, een voorbeeld daarvan is De koploper. De koploper is een wandelroute van maar liefst 20 kilometer en biedt een schitterend uitzicht over slikken, kreken en gorzen. Op zo’n 10 kilometer van het strand, bij Stellendam, kwamen zowel de Giro d ’Italia als de Tour de France het Deltagebied binnen. Op Goeree-Overflakkee ben je dus op het juiste adres als je van fietsen en/of wandelen houdt.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!