Noord-Holland

Nederland

Strandhuisje huren in Noord-Holland

Ontwerp zonder titel

Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18  Vrijstaande Beach Houses
Ontwerp zonder titel 18 Overnachten op het strand
Ontwerp zonder titel 18 Zee- en strandzicht

Bekijk park

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Qurios Bloemendaal aan Zee

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18  500 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 113 comfortabele huisjes
Ontwerp zonder titel 18 Middenin natuurgebied

Bekijk park

2

Qurios Zandvoort

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18  Luxe lodges
Ontwerp zonder titel 18 80 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Bruisende omgeving

Bekijk park

Strandhuisjes Qurios Roompot Callantsoog #

Qurios Callantsoog

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18  Luxe en sfeervolle lodges
Ontwerp zonder titel 18 Rustig gelegen in de duinen
Ontwerp zonder titel 18 500 meter van de zee

Bekijk park

Strandhuisje huren Noord-Holland

Altijd al eens op het strand willen slapen? Dat kan ik een strandhuisje aan de kust van Noord-Holland. Deze strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien die jullie nodig hebben. Eén ding is zeker, in een strandhuisje kom je volledig tot rust in een prachtige omgeving. Een strandhuisje is dan ook voor vrijwel iedereen geschikt. Van een romantisch weekend aan zee. Tot een strandvakantie met de kinderen.
Ben jij op zoek naar een strandhuisje huren Noord-Holland? In het bovenstaande overzicht zie je alle strandhuisjes die op dit moment te boeken zijn. Via onze website zie je waar op dit moment een mooie aanbieding te vinden is. Verder op de pagina lees je wat er allemaal te doen is in de provincie Noord-Holland.

Julianadorp
Nabij het dorpje Julianadorp aan zee vind je strandhuisjes van Roompot. Dit park bestaat uit 90 strandhuisjes welke in de periode maart tot en met oktober te boeken zijn. In de wintermaanden zijn deze huisjes helaas niet te boeken.
Julianadorp aan zee ligt vrij noordelijk in de provincie. Dit is een mooie plek om een week of weekend door te brengen en te genieten van de omgeving. Deze strandhuisjes bieden een mooie locatie om dit deel van Nederland te ontdekken.

Wat is er in Noord-Holland te doen?

Er is in Noord-Holland voor jong en oud genoeg te beleven. Zo liggen grote steden als Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Volendam in de provincie Noord-Holland. Deze steden zijn voornamelijk in de zomermaanden erg toeristisch. Maar zeker het bezoeken waard, mochten jullie hier nog niet eerder zijn geweest.
Er zijn verschillende plekken die het bezoeken waard zijn én leuk zijn voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld Fort Kijkduin in Den Helder. Dit fort is in 1811 gebouwd in opdracht van Napoleon Bonaparte. Tegenwoordig is het een museum en huisvest het Noordzee aquarium in de oude gangen van het fort. Even verderop in Den Helder is het marinemuseum gevestigd. In dit museum ontdek je de geschiedenis van de Nederlandse marine. Je kan zelfs door een échte onderzeeboot lopen.
Verblijven jullie in een strandhuisje in Noord-Holland? Dan ben je verzekerd van een heerlijke vakantie aan de Noordzeekust. Zijn jullie sportief? Dan zijn er altijd in de buurt sportieve activiteiten te vinden. Houden jullie meer van een relax vakantie? Dan komen jullie zeker heerlijk tot rust bij het strandhuisje of één van de vele beachclubs.

Een strandhuisje huren Noord-Holland met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het strandhuisje te huren.