Strandhuisje huren in Noord-Holland

Strandhuisje Julianadorp

4 tot 6 personen | Vanaf €459,-

Strandhuisjes in Noord-Holland

Altijd al eens op het strand willen slapen? Dat kan ik een strandhuisje aan de kust van Noord-Holland. Deze strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien die jullie nodig hebben. Eén ding is zeker, in een strandhuisje kom je volledig tot rust in een prachtige omgeving. Een strandhuisje is dan ook voor vrijwel iedereen geschikt. Van een romantisch weekend aan zee. Tot een strandvakantie met de kinderen.

Ben jij op zoek naar een strandhuisje in Noord-Holland? In het bovenstaande overzicht zie je alle strandhuisjes die op dit moment te boeken zijn. Via onze website zie je waar op dit moment een mooie aanbieding te vinden is. Verder op de pagina lees je wat er allemaal te doen is in de provincie Noord-Holland.

Julianadorp

Nabij het dorpje Julianadorp aan zee vind je strandhuisjes van Landal Greenparks. Dit park bestaat uit 90 strandhuisjes welke in de periode maart tot en met oktober te boeken zijn. In de wintermaanden zijn deze huisjes helaas niet te boeken.

Julianadorp aan zee ligt vrij noordelijk in de provincie. Dit is een mooie plek om een week of weekend door te brengen en te genieten van de omgeving. Deze strandhuisjes bieden een mooie locatie om dit deel van Nederland te ontdekken.

 

Strandhuisjes

Julianadorp

Wat is er in Noord-Holland te doen?

 

Er is in Noord-Holland voor jong en oud genoeg te beleven. Zo liggen grote steden als Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Volendam in de provincie Noord-Holland. Deze steden zijn voornamelijk in de zomermaanden erg toeristisch. Maar zeker het bezoeken waard, mochten jullie hier nog niet eerder zijn geweest.

Er zijn verschillende plekken die het bezoeken waard zijn én leuk zijn voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld Fort Kijkduin in Den Helder. Dit fort is in 1811 gebouwd in opdracht van Napoleon Bonaparte. Tegenwoordig is het een museum en huisvest het Noordzee aquarium in de oude gangen van het fort. Even verderop in Den Helder is het marinemuseum gevestigd. In dit museum ontdek je de geschiedenis van de Nederlandse marine. Je kan zelfs door een échte onderzeeboot lopen.

Verblijven jullie in een strandhuisje in Noord-Holland? Dan ben je verzekerd van een heerlijke vakantie aan de Noordzeekust. Zijn jullie sportief? Dan zijn er altijd in de buurt sportieve activiteiten te vinden. Houden jullie meer van een relax vakantie? Dan komen jullie zeker heerlijk tot rust bij het strandhuisje of één van de vele beachclubs.

Activiteiten

  • Bezoek een stad
  • Wandelen
  • Fort Kijkduin en Marine museum
  • Beach Clubs
  • Horeca

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het huisje te huren.