Egmond aan Zee

Egmond aan Zee

Nederland

Strandhuisjes huren in Egmond aan Zee

Er zijn geen strandhuisjes gevonden.

Duinhuisje huren in Egmond aan Zee

Er zijn geen strandhuisjes gevonden.

Strandhuisjes in Egmond aan Zee

Nederland ligt voor een gedeelte aan zee en daar vind je dan ook de beste stranden, beachclubs en natuurlijk strandhuisjes. Vakantie vieren in een strandhuisje is dan ook extra leuk in Nederland. Een strandhuisje is een huisje dat aan het strand ligt of hier vlak bij staat. Als je dus in een strandhuisje verblijft ben je al snel op het strand, soms al als je uit het huisje stapt. Een vakantie in een strandhuisje is gezellig en leuk, ook in de koudere maanden. Altijd al eens vakantie willen vieren aan het strand of wil je even proeven van het strandhuisje leven? Dan is dit artikel voor jou.

Er zijn namelijk veel stranden en hierdoor ook veel strandhuisjes in Nederland die je kunt huren. Een groot deel van de strandhuisjes vind je in Noord-Holland en Zeeland. In dit artikel willen we verder ingaan op strandhuisjes in Egmond aan Zee. Egmond aan Zee ligt in Noord-Holland en ligt aan de Noordzee. Hier vind je een mooi stuk strand waar het meestal redelijk rustig is. Hier kun je dus ultiem gaan genieten van het strand en de zee. Er is ook genoeg te doen in Egmond aan Zee en omgeving.

Strandhuisje huren in Egmond aan zee

Egmond aan Zee ligt in Noord-Holland en hier vind je de mooiste stranden. Egmond aan Zee is een badplaats in de gemeente Bergen. Het is dan ook echt gericht op mensen die hier lekker naar het strand willen gaan. De stranden in Egmond aan Zee zijn naar verluid redelijk rustig en het is er vrijwel nooit druk met toeristen. De perfecte plek om een strandhuisje te huren dus. Op onze website vind je onder andere strandhuisjes in Egmond aan Zee om te huren, maar ook een overzicht van alle andere strandhuisjes in Nederland.

Leuke vakantie activiteiten voor in en bij het strandhuisje

Als je in Egmond aan Zee vakantie gaat vieren in een strandhuisje, dan is er zeker genoeg te doen. Voor nu gaan we je een paar tips geven wat je zoal kunt doen op en rondom het strand, daarvoor heb je namelijk ook een strandhuisje gehuurd. Verderop geven we wat tips voor leuke dingen om te doen in Egmond aan Zee en omgeving. Zo maak je er sowieso een leuke en relaxte vakantie van. Een strandhuisje huren is namelijk elke dag in het jaar leuk en dus ook in de koudere maanden.

In de koudere maanden is het ook leuk en zelfs knus en gezellig om een strandhuisje te huren. Je kunt dan inderdaad niet zwemmen, aangezien het hier echt te koud voor is, maar verder zijn er genoeg leuke dingen te doen. Zo kun je overdag een goede strandwandeling gaan maken. Lekker even uitwaaien aan het water en wandelen langs de boulevard. Dit is ook erg leuk met honden en een partner. Dan kun je je zeker wel een paar uur vermaken. Daarnaast kun je natuurlijk ook lekker in het huisje blijven, spelletjes spelen, iets lekkers koken en drinken. Of maak een kampvuurtje buiten en ga sterren kijken, die zijn het helderst bij de zee!

In de warmere maanden kun je natuurlijk wel lekker zwemmen en zonnen. Neem een handdoekje of stoeltje en zoek een fijn plekje uit op het strand. Geniet van de zon en neem een koele duik in de zee als het je te warm wordt. Je kunt natuurlijk ook lekker blijven zonnen op het terras van je strandhuisje, de zee is toch dichtbij voor een verkoelende duik. Toch meer van het uitgaan of lekker uit eten? Dat kan bij de meeste stranden ook in de beachclub of een van de restaurants aan de boulevard. Ook is de zonsondergang bekijken op het strand natuurlijk prachtig.

Ben je meer van het actief blijven tijdens je vakantie in plaats van luieren? Dan is er ook genoeg te doen op het strand. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan Beach Volleybal of een van de andere actieve activiteiten die worden georganiseerd. In de winter is het extra uitdagend om met de mountainbike over het strand te gaan fietsen. Uiteraard is wandelen ook altijd een optie. Genoeg te doen op en rondom het strand om actief te blijven dus.

Dit kun je doen in Egmond aan Zee en omgeving

Bij een vakantie horen natuurlijk ook uitstapjes. Gelukkig is er genoeg te doen in Egmond aan Zee en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld leuke musea bezoeken zoals het Museum van Egmond, het Museum over Prins Hendrik de Zeevaarder of het bunkermuseum. Ook de vuurtoren is een leuke attractie in Egmond aan Zee. Je kunt natuurlijk ook verder Noord-Holland intrekken. De pier in Scheveningen is erg leuk en natuurlijk kun je ook overal lekker uit eten of naar de bioscoop. Alkmaar is bijvoorbeeld ook een leuke stad vol met interessante musea en de Kaasmarkt.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!