Strandhuisje huren in Julianadorp

Landal Julianadorp

4 tot 6 personen | vanaf €319,-

Volop genieten aan het strand in Julianadorp

Het dorp Julianadorp ligt in de gemeente Den Helder en is erg populair onder Duitste toeristen. Vooral in de zomer komen er veel toeristen op dit dorp af. Dit komt vooral door de ideale ligging en de heerlijke stranden. Er zijn in Julianadorp drie winkelcentra. Zo kun je winkelen in het Loopuytpark, Dorperweerth en de Riepel. Het gedeelte van Julianadorp dat tegen de duinen aan ligt wordt ook wel Julianadorp aan Zee genoemd. In vergelijking met de strandhuisjes in Hoek van Holland die helemaal zuidelijkste puntje aan het strand liggen, liggen deze luxe strandhuisjes bijna helemaal in het noorden van de kustlijn. Maak een heerlijke strandwandeling vanaf de vuurtoren van Julianadorp naar een van de heerlijke horeca gelegenheden. Het maakt niet uit wat voor weer het is, de lucht is altijd anders en kan er prachtig uit zien.

Recreatie
Naast het heerlijke strand en duinengebied, is er een golfbaan met 9 holes en een zwembad. In juni wordt er ieder jaar een groot evenement gehouden, namelijk Julianapop. Verder heb je in de buurt leuke evenementen die je kunt bezoeken. Zo is er van maart tot en met september in Alkmaar iedere vrijdag een Kaasmarkt, in eind april is er springfair Julianadorp en kun je tot begin mei genieten van de bloemendagen. Ook zijn er veel leuke musea en parken in de buurt van Julianadorp aan Zee. Zo heb je Fort Kijkduin, het Marinemuseum, het reddingsmuseum, de Ecomare, attractiepark de Goudvis, Fluwel’s Tulpenland en sprookjeswonderland. 

Horeca
Voor de horeca kun je ook goed terecht in Julianadorp aan Zee. Er zijn verschillende restaurants, café’s en strandpaviljoenen. Ideaal voor een lekkere lunch, een borrel of diner. Verder zijn er pizzeria’s, eetcafé’s en Beach clubs. Kortom, als je een strandhuisje in Julianadorp huurt, ben je van alle gemakken voorzien voor een onbezorgde, ontspannende en vooral een heerlijk uitstapje.

 

Naam

Landal Beach Resort Ooghduyne

4-6 personen | Gratis WiFi
De vrijstaande accomodaties op het Landal park in Julianadorp zijn vrijstaand en hebben een oppervlakte van ongeveer 45 m². Met twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer kun je optimaal genieten van je strandvakantie. De stopcontacten zijn veilig voor kinderen en er is een traphekje bovenaan de trap. Je kunt ‘s ochtends lekker ontbijten op het buitenterras onder het genot van een heerlijk uitzicht over het strand en de zee. Verder is er gratis WiFi beschikbaar, zijn de huisjes huisdiervrij en rookvrij.

Het uitzicht is subliem
Zoals op de foto’s al te zien is, heb je een heel bijzonder uitzicht vanuit het strandhuisje. Je ziet direct het strand, de zee en de lucht die constant veranderd. Helemaal mooi om de lucht te bekijken bij zonsondergang op zonsopkomst.

Naam

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het huisje te huren.