Qurios

Nederland

Qurios strandhuisjes overzicht

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Qurios ECO Grevelingenstrand

Nederland – Zuid-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Direct aan het Grevelingenmeer
Ontwerp zonder titel 18 Gratis gebruik van Weber BBQ
Ontwerp zonder titel 18 Geheel zelfvoorzienend

Bekijk park

Strandhuisjes Qurios Roompot Ameland #

Qurios Ameland

Nederland – Friesland

Ontwerp zonder titel 18 950 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Direct bij de vuurtoren van Hollum
Ontwerp zonder titel 18 Minishop op het park aanwezig

Bekijk park

Strandhuisjes Qurios Roompot Bloemendaal aan Zee #

Qurios Bloemendaal aan Zee

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 500 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 113 comfortabele huisjes
Ontwerp zonder titel 18 Middenin natuurgebied

Bekijk park

Strandhuisjes Qurios Roompot Zandvoort #

Qurios Zandvoort

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Luxe lodges
Ontwerp zonder titel 18 80 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Bruisende omgeving

Bekijk park

Strandhuisjes Qurios Roompot Callantsoog #

Qurios Callantsoog

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Luxe en sfeervolle lodges
Ontwerp zonder titel 18 Rustig gelegen in de duinen
Ontwerp zonder titel 18 500 meter van de zee

Bekijk park

Qurios strandhuisjes

Qurios is een misschien wat minder bekende speler op het gebied van strandhuisjes, maar dit betekent niet dat het minder goed zou kunnen zijn dan andere aanbieders van vakantieplekken in Nederland. Qurios heeft verschillende parken door heel het land, zowel op het vasteland als op de eilanden, waardoor de kans groot is dat jij op jouw gewenste vakantiebestemming in een van deze Qurios strandhuisjes terecht kunt. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten strandhuisjes per park, waardoor je voor iedere situatie gebruik zou kunnen maken van deze huisjes. 

De verschillende Qurios parken

Qurios strandhuisjes zijn te vinden op speciale Qurios parken. Deze parken liggen aan of tegen het strand aan, waardoor je vanuit je huisje direct met de voeten in het zand kunt staan. Alle Qurios parken zijn dan ook altijd in de duinen of langs de kust te vinden, waardoor je één met de natuur en de omgeving kunt zijn en je voor je strandvakantie vrijwel niet eens de deur uit hoeft.

Qurios heeft parken verspreid door heel Nederland. Vooral langs de kust van de Noordzee kun je deze parken vinden, zoals in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Daarnaast kun je ook in Callantsoog naar een Qurios park, waardoor je middenin de kleurrijke bollenvelden zit waar deze omgeving nationaal en internationaal om bekendstaat. Dit is net alsof je in de Keukenhof verblijft. Ook in Zeeland kun je bij Qurios Grevelingenstrand, aan de zeearm tussen het noordelijkste schiereiland van Zeeland en het enige schiereiland van Zuid-Holland in, verblijven en zelfs op de Waddeneilanden kun je Qurios vinden, om precies te zijn op Ameland. Voor wie niet per se langs het water maar gezellig, knus dan wel romantisch in de duinen wil verblijven, kan ook naar Zuid-Limburg voor het Qurios park in Gulpen. Vanuit hier kun je ook eenvoudig een dag-uitje maken naar België en Duitsland, als je toch ook even over de grenzen wilt gaan.

Wat te doen

De Qurios strandhuisjes zijn altijd geplaatst in een park dat middenin de bruisende omgeving is gesetteld. Doordat je tussen de duinen zit biedt de omgeving prachtige looproutes langs het water of door de bossen. Ook zijn de huisjes op een steenworp afstand van bruisende binnensteden, zoals die van Haarlem, Amsterdam, Maastricht en Alkmaar. Zo kun je bijvoorbeeld overdag door het centrum struinen en dan ’s avonds lekker uitwaaien langs de kust.

Om een mooie vakantie of een weekendje weg te hebben hoef je niet eens het huisje uit. De strandhuisjes van de Qurios parken zijn voorzien van de beste luxe en comfort, waardoor verblijven in een van de huisjes ook echt als een vakantie aanvoelt. De huisjes zijn groot genoeg voor verschillende soorten groepen en er zijn mogelijkheden voor bijvoorbeeld mindervalide bezoekers om toch op een aangename en makkelijke manier van de huisjes gebruik te kunnen maken. Hierdoor zijn de Qurios strandhuisjes voor iedere bezoeker geschikt.

Jouw Qurios strandhuisje boeken

Je kunt bij ons een reservering plaatsen voor een strandhuisje op ieder Qurios park dat er in Nederland te vinden is. Via onze handige filters kun je snel en eenvoudig bekijken welke huisjes er op welke locatie beschikbaar zijn, in de periode dat jij een weekje weg wilt gaan. Hierbij kun je ook kijken naar de grootte van je groep en welke mogelijkheden er allemaal beschikbaar zijn in jouw verblijf. Ook kun je filteren op de prijs, waardoor je ook een verblijf voor ieder budget kunt vinden en alsnog van alle gemakken voorzien bent. Je kunt via ons een strandhuisje boeken om alvast in de zomer te reserveren of last minute nog iets wilt regelen. Dit altijd voor de laagste prijs en soms zelfs met een leuke aanbieding. Boek eenvoudig via deze pagina en wees verzekerd van een luxe strandhuisje op een Qurios park.