Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet-Bad

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

In Nieuwvlied-Bad, een gebied in de gemeente Sluis, staat het grote Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Het gebied is een verzamelnaam voor de campings, recreatieterreinen en bungalowparken die je aan de West-Zeeuwsvlaamse kust kunt vinden. Naast de vele activiteiten buiten én binnen het park, is het brede zandstrand de belangrijkste reden voor toeristen om er naar toe te gaan!

Roompot logo

Voordelen van dit park

Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen

Strand Resort Nieuwvliet-Bad strandhuisjes overzicht

4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
2-persoons eilandhuisje 2B
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Strand Resort Nieuwvliet-Bad duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Afstand tot strand: 500 meter
Centraal oplaadpunt auto
Supermarkt
Wifi op park (gratis)
Restaurant
Broodjesservice
Fietsverhuur
Gratis sport en animatie
Schaatsbaan (t/m 6 mrt 2022)

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Niet alleen het brede zandstrand geeft een geweldig vakantie gevoel, maar zelfs bij enkel de vakantieverblijven die op Strand Resort Nieuwvliet-Bad te vinden zijn krijg je dat al. Het park heeft genoeg accommodaties om tussen te kiezen, denk bijvoorbeeld aan de witte huisjes met rieten daken, de houten lodges met ruime veranda, gezellige tiny houses of de verschillende villa’s met luxe faciliteiten. Er is voor ieder stel, gezin, familie en vriendengroep wel een passende accommodatie te vinden voor een heerlijk verblijf! Naast luxe lodges en villa’s horen daar natuurlijk ook faciliteiten bij, volgens Roompot is dit park één van de nieuwste toplocaties en dat blijkt! Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft algemene faciliteiten als een centraal oplaadpunt voor auto’s, gratis Wifi verbinding, centraal parkeergelegenheid, een supermarkt, receptie en noem maar op. Ook zijn er mogelijkheden om er lekker te eten en drinken in het á la carte restaurant of gebruik te maken van de afhaalservice, broodjesservice of te snacken in de snackbar. Er is er uiteraard ook ontzettend veel te doen, het strand bevindt zich op 500 meter afstand, zwemmen kan als het wat te fris is in het overdekte zwembad (peuter-/kleuterbad & zwemparadijs), kinderen kunnen sporten, spelen in de speeltuinen, mee met de animatie, maar dat is het nog niet! Huur een gewone of elektrische fiets en ga er met zijn alle op uit, doe een potje minigolf of schaats mee op de schaatsbaan die er staat t/m 6 maart!

Ga erop uit in de omgeving!

Naast de vele én leuke verschillende faciliteiten die er op het Strand Resort Nieuwvliet-Bad te vinden zijn, zijn er ook veel activiteiten te beleven voor jong en oud in de omgeving van het park. Wil je graag musea bezoeken? Leer het verhaal kennen van de zee en de vissers met hun bijzondere vangsten door een kijkje te nemen in het Visserijmuseum Breskens. Kijk, ruik en proef Belgische chocolade in Choco Story of ga naar het enige frietmuseum ter wereld in Brugge en kom alles te weten over de geschiedenis van de aardappel, over friet en zijn Belgische oorsprong. Toch het liefst een dagje zoet zijn in een attractiepark? Kom dan naar Plopsaland De Panne en sta oog in oog met je favoriete Studio-100 helden. Gek van zeedieren? Bij Sea Life kun je een kijkje nemen in de zeehondenkliniek, de jungle instappen, kennis maken met piranha’s en giftige kikkers of kijk naar de grappige pinguïns en aai verschillende waterdieren. Naast Sea Life is er ook het Boudewijn Seapark, bewonder hier de kunsten van de dolfijnen, kijk naar de zeehonden, zie de dieren onderwater of stap in één van de leuke attracties die er voor jong en oud te vinden zijn. Op en rondom Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad is er dus genoeg te beleven om te genieten van een heerlijke vakantie!

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!