Roompot ECO Grevelingenstrand

Nederland - Zuid-Holland - Goeree-Overflakkee

Roompot ECO Grevelingenstrand

Het Roompot ECO Grevelingenstrand park is een uniek vakantiepark. Alle strandhuisjes op dit vakantiepark zijn namelijk zelfvoorzienend. Hoe dit precies zit lees je verder op deze pagina. Dit vakantiepark is gelegen aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. En tevens een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie.

Roompot logo

Voordelen van dit park

Direct aan het Grevelingenmeer
Gratis gebruik van Weber BBQ
Geheel zelfvoorzienend

Roompot ECO Grevelingenstrand strandhuisjes overzicht

Strandhuisjes
Op het strand
4
2
ECO Cottage
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €234,-

Roompot ECO Grevelingenstrand duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Receptie op park
Privacy
In natuurgebied Kabbelaarsbank
Vrij uitzicht
30 ECO cottages
Kite- en surfmogelijkheden
Huisdiervriendelijk
Kindvriendelijk

Roompot Park ECO Grevelingenstrand

Dit Roompot vakantiepark doet zijn naam eer aan. Op dit rustige, weelderige park verblijf je volledig in een zelfvoorzienende ECO-cottage, zonder dat het je aan enige luxe ontbreekt. Gelegen aan het Grevelingenmeer, onderdeel van het prachtige natuurgebied de Kabbelaarsbank, kun je tijdens je vakantie echt even tot rust komen en ontsnappen uit het alledaagse drukke leven. Ook voor watersporters of -fanaten is dit de ideale vakantiebestemming: met het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa met het schoonste en helderste water, en de Noordzee om de hoek. Op het ruim opgezette vakantiepark staan alle cottages wat verder uit elkaar dan bij een ander park, waardoor je in alle rust en privacy kunt ontstressen. De cottages zijn daarnaast goed verscholen in de natuur zodat jij je volledig in de natuur voelt tijdens je vakantie. Elke cottage beschikt over een eigen terras, waardoor je ’s zomers lekker buiten kunt eten of gewoon kunt genieten van het buitenzijn. Vanaf je terras kijk je vrijuit over het water van het vakantiepark. De kans dat je wilde dieren ziet is groot: in het water leven meerdere vissoorten en ook kun je zomaar een zeehondje spotten. Om de rustige en ontspannen sfeer op het vakantiepark te waarborgen, zijn auto’s niet toegestaan op het terrein en zijn er verder geen faciliteiten beschikbaar.

De ECO-cottage van Grevelingenstrand

Op het vakantiepark zijn alle dertig cottages van hetzelfde type. Alle huisjes zijn zo ontworpen en gebouwd, dat je verblijf volledig autarkisch, biobased en circulair is. Je kunt zo milieuvriendelijker vakantie vieren dan ooit, zonder dat het je aan enige comfort of luxe ontbreekt. Het slim ingerichte tiny house van dertig vierkante meter is afgewerkt met verschillende natuurlijke materialen. In samenwerking met Staatsbosbeheer is gekozen om te bouwen met Larikshoud, en is je huisje met hennep geïsoleerd. Elk huisje beschikt over een glazen pui, om ook binnen van de natuur te kunnen genieten. Naast het milieuvriendelijke karakter is de cottage verder praktisch en trendy ingericht. Zo is er in elk huisje plaats voor maximaal vier personen en beschik je over twee aparte slaapkamers en een badkamer. Ook kun je bij elk huisje gebruik maken van je eigen Weber-barbecue. Wil je de hond meenemen op je natuurvakantie? Geen enkel probleem: in elke cottage is maximaal een hond toegestaan. Let wel op dat je je in een natuurgebied bevindt. Dit betekent dat de hond niet los mag lopen maar ten alle tijden aangelijnd moet zijn, dus ook op het vakantiepark.

De prachtige omgeving van ECO Grevelingenstrand

Een vakantie op Roompot vakantiepark ECO Grevelingenstand is er eentje voor zowel natuurliefhebbers als waterliefhebbers. Het groene karakter van het vakantiepark zelf is te danken aan het naastgelegen natuurgebied De Kabbelaarsbank. Je wandelt door duinen, kreken, bossen en hebt soms een adembenemend uitzicht over het Grevelingenmeer. In een van de mooiste natuurgebieden van ons land kun je eindeloos wandelen en genieten van de fraaiste vergezichten, om helemaal opgeladen weer in je ECO-cottage terug te keren. Waterfanaten kunnen hun hart ophalen aan het Grevelingenmeer of de Noordzee. Je kunt hier natuurlijk zwemmen, maar ook snorkelen, duiken of windsurfen. Daarnaast kun je aan de Noordzee terecht bij verschillende strandpaviljoens die je verder helpen om te gaan kitesurfen of windsurfen, hoe cool is dat! Maar ook buiten de weelderige natuur is er genoeg te beleven in de omgeving van ECO Grevelingenstrand. Zowel Zuid-Holland als Zeeland zijn vanuit het vakantiepark goed bereikbaar. Wat dacht je van een bezoekje aan badplaats Ouddorp of een dagje Middelburg? Als de kinderen mee zijn op vakantie, kan ook een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans niet ontbreken. Tijdens je verblijf op Roompot vakantiepark ECO Grevelingenstrand heb je dus zelf de keuze tussen genieten in de natuur of erop uit trekken en de omgeving van dit prachtige vakantiepark ontdekken.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!