Roompot Strand49

Roompot Strand49

Nederland - Noord-Holland - Sint Maartensbrug

Roompot Strand49

In het dorp Sint Maartensbrug is het Roompot vakantiepark Strand 49 te vinden, zoals de naam het al zegt bevindt dit park zich dichtbij het strand én de zee. Deze luxe camping heeft een aantal vrijstaande vakantieverblijven waarbij je direct vanuit je accommodatie van de natuur kunt genieten, daarnaast is er buiten het park ontzettend veel te doen, te ontdekken en te zien voor jong en oud waardoor je je niet zou kunnen vervelen!

Roompot logo

Voordelen van dit park

Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen

Roompot Strand49 strandhuisjes overzicht

4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Op het strand
4
2
4-persoons eilandhuisje 4-5B2
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €499,-
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Op het strand
5
2
4-5-persoons eilandhuisje 4-5B1
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €389,-
2-persoons eilandhuisje 2B
Op het strand
2
1
2-persoons eilandhuisje 2B
Uniek natuurgebied in het Markermeer
Duurzame eilandhuisjes
Eilandpaviljoen en vogelkijkpunten
Vanaf €419,-

Roompot Strand49 duinhuisjes overzicht

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.
Afstand tot strand: 2000 meter
Centraal oplaadpunt auto
Receptie op het park
Wifi op park (gratis)
Fietsverhuur
Speeltuin(en)
Vismogelijkheden
Huisdieren op camping welkom
Wasserette

Roompot Strand 49

Vanaf je accommodatie is het met de fiets maar 10 minuutjes fietsen naar het strand van Sint Maartenszee, dit is een breed zandstrand wat vanaf de luxe camping makkelijk te bereiken is. Dit mooie strand is van verschillende faciliteiten voorzien en is perfect voor families, je kan er in de laagseizoenen genieten van de rust en in het hoogseizoen kun je er heerlijk zonnen terwijl de kinderen zich uitleven in het water en zand. Roompot Strand 49 heeft algemene faciliteiten als een centraal oplaadpunt voor de auto, een wasserette, gratis Wifi verbinding op het park en een receptie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te vissen, fietsen te huren, heeft het verschillende speeltoestellen, speeltuinen en kan je er tafeltennissen. Heb je een huisdier die je graag mee wilt nemen op vakantie? Geen probleem! Huisdieren zijn namelijk gewoon welkom op de camping, echt een vakantie voor het hele gezin dus!

Genieten op en in het water

In en rondom Roompot Strand 49 kun je genieten van de prachtige natuur, het is dan natuurlijk extra leuk en avontuurlijk om dat op en/of in het water te ontdekken. Leer bijvoorbeeld surfen in kleine groepen en ga de golven op bij Julianadorp aan Zee. Ook als je al kan surfen, kun je bij Surfschool High5 de juiste materialen huren. Als het achteraf blijkt dat er te weinig golven zijn, zijn er ook andere mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een SUP of volg een informatieve strandyoga les. Toch liever peddelen in een kano? Alles kan! Tussen Den Helder en Julianadorp is er de mogelijkheid om te kanoën. Er zijn 4 aangegeven routes die makkelijk te volgen zijn, van middenin de natuur kanoën tot langs de stad en forten. Naast het aantal vaste routes zijn er nog vele waterwegen die toegankelijk zijn met de kano. In het voorjaar is er een boerenlandsroute waarbij je tussen de kleurrijke bollenvelden kan peddelen, een echte aanrader! Als het je leuker lijkt om te suppen in plaats van in een kano te stappen, kan dat ook. Overigens heb je staand op een board een geweldig uitzicht.

Wil je uniek Hoorn ontdekken? Ga dan met de watertaxi! De watertaxi heeft meer dan 12 haltes in en om Hoorn en brengt je naar het gezellige centrum of de haven. Het is daarnaast ook mogelijk om een langere tocht te boeken, zo vaar je langs de mooiste plekjes van Hoorn.

Tips & Trips in de omgeving

In de buurt van Roompot Strand 49 zijn er vele mooie plekjes te vinden en hebben de dorpjes en steden een rijke geschiedenis, een bezoek aan een musea is dan ook echt een aanrader. Laten we beginnen met één van de toeristische toplocaties van Nederland, namelijk: De Zaanse Schans. Deze plek geeft een indruk hoe de Zaanstreek er in de 18e– en 19e eeuw uit heeft gezien en heeft verschillende musea, restaurants, rondvaartgelegenheden, ambachten, een bezoekerscentrum en natuurlijk prachtige molens. Andere musea die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn: Het Edams museum, Hollands Kaasmuseum, Marinemuseum, Zuiderzeemuseum en nog veel meer! Er is dus voor jong en oud veel te beleven in en rondom Roompot Strand 49!

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!