Strandhuisje huren

Overzicht Nederland

Strandhuisje huren

Wil je een strandhuisje huren? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina hebben wij alle strandhuisjes verzameld die op dit moment te huur zijn. Dus wil jij of willen jullie een strandhuisje huren? Bekijk dan het onderstaande overzicht.

Qurios Ameland

Nederland – Friesland

Ontwerp zonder titel 18 950 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Direct bij de vuurtoren van Hollum
Ontwerp zonder titel 18 Minishop op het park aanwezig

Bekijk park

Qurios Bloemendaal aan Zee

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 500 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 113 comfortabele huisjes
Ontwerp zonder titel 18 Middenin natuurgebied

Bekijk park

Qurios ECO Grevelingenstrand

Nederland – Zuid-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Direct aan het Grevelingenmeer
Ontwerp zonder titel 18 Gratis gebruik van Weber BBQ
Ontwerp zonder titel 18 Geheel zelfvoorzienend

Bekijk park

Qurios Zandvoort

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Luxe lodges
Ontwerp zonder titel 18 80 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Bruisende omgeving

Bekijk park

Qurios Callantsoog

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Luxe en sfeervolle lodges
Ontwerp zonder titel 18 Rustig gelegen in de duinen
Ontwerp zonder titel 18 500 meter van de zee

Bekijk park

Roompot Largo Hoek van Holland

Nederland – Zuid-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Geschakelde Beach Houses
Ontwerp zonder titel 18 Overnachten op het strand
Ontwerp zonder titel 18 Sportief én relaxed

Bekijk park

Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Nederland – Noord-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Vrijstaande Beach Houses
Ontwerp zonder titel 18 Overnachten op het strand
Ontwerp zonder titel 18 Zee- en strandzicht

Bekijk park

Roompot Beach Resort

Nederland – Zeeland

Ontwerp zonder titel 18 Direct aan zee
Ontwerp zonder titel 18 Kindvriendelijk
Ontwerp zonder titel 18 Rust én gezelligheid

Bekijk park

Oasispuntwest Strandvilla's

Nederland – Zuid-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Rust en privacy midden in de natuur
Ontwerp zonder titel 18 Ecologische, ruime villa’s aan het strand
Ontwerp zonder titel 18 Royaal loungeterras

Bekijk park

Roompot Largo Noordzee Resort Vlissingen

Nederland – Zeeland

Ontwerp zonder titel 18 Beach-style lodges
Ontwerp zonder titel 18 Direct aan zee
Ontwerp zonder titel 18 Zeeuwse cultuurhoofdstad

Bekijk park

Roompot Boomhiemke Strandchalets

Nederland – Friesland

Ontwerp zonder titel 18 Familiepark
Ontwerp zonder titel 18 Zee en strand
Ontwerp zonder titel 18 Veel voorzieningen

Bekijk park

Roompot Largo Beach Houses Den Haag

Nederland – Zuid-Holland

Ontwerp zonder titel 18 Luxe Beach Houses
Ontwerp zonder titel 18 Zee en strand
Ontwerp zonder titel 18 Badplaats dichtbij

Bekijk park

Landal GreenParks Marker Wadden

Nederland – Flevoland

Ontwerp zonder titel 18 Overnachten op de Marker Wadden
Ontwerp zonder titel 18 Verhuur wordt geschonken aan Natuurmonumenten
Ontwerp zonder titel 18 Erg duurzaam

Bekijk park

Op onze website verzamelen wij alle Nederlandse strandhuisjes. Zo ontstaat er een compleet overzicht van alle beschikbare huisjes. Wil je een strandhuisje huren? Bekijk dan het overzicht op onze website.

 Strandhuisje huren | Vakantiehuisjes aan het strand

Als je op vakantie wil dan hoef je niet per se ver te reizen om het ultieme vakantiegevoel te krijgen. Nederland kent veel mooie plekken en ook hier kan je genieten van zon, zee en strand. Denk hierbij aan de Waddeneilanden en de kustlijn van Nederland. Door over het strand te lopen en het zand tussen je tenen te voelen of een frisse duik te nemen in het water, waan je je even ver weg. Ga voor een strandhuisje huren om meteen vanaf je bed door te lopen over het strand en de dag te beginnen met een verfrissende duik in het water. Of maak ’s avonds na het eten nog een romantische avondwandeling over het strand. Boek een van de strandhuisjes in Nederland en ga voor het ultieme vakantiegevoel. Wil je een strandhuisje huren? Bekijk dan het complete aanbod op onze website.

Wat is een strandhuisje?

Een strandhuisje staat niet het hele jaar op het strand, maar is vaak bewoonbaar in de warmere maanden. Rond april gaan de huisjes open voor toeristen en ze sluiten in oktober vaak. De huisjes staan op het strand, waardoor je het zand meteen onder je voeten voelt als je het huis uit gaat. De huiskamers hebben een open keuken en ze hebben een openstaande achterdeur, waarbij je prachtig uitzicht hebt over het strand en de zee. Ook zijn ze vaak voorzien van een terras, zodat je lekker kan genieten van een hapje of drankje bij het mooie uitzicht. Daarnaast hebben de huisjes een slaapkamer voor 2 tot 4 personen.

strandhuisje huren

Voordelen van een strandhuisje huren

Het huren van een strandhuisje heeft veel voordelen, waarbij het grootste voordeel toch wel is dat je kan genieten van zon, zee en strand. In Nederland kan je optimaal van de zon genieten bij een strandhuisje huren, omdat je aan het strand meer zon hebt dan elders in het land. Zo kom je met een jaloersmakende teint weer thuis en lijkt het alsof je in Spanje op vakantie bent geweest. Het is ontspannend en het is een goede plek om de kinderen te vermaken. Ze kunnen kastelen bouwen, kuilen graven of lekker spetteren in de zee. Je bent met een strandhuisje dichtbij de natuur en kan elk moment van de dag genieten van een prachtig uitzicht.

Aanbod strandhuisjes

Bij strandhuisjes-overzicht vind je veel verschillende strandhuisjes die je kan huren in Nederland. Je kan de strandhuisjes selecteren per locatie en ziet meteen wat er beschikbaar is. Vervolgens kan je bekijken welke faciliteiten er zijn, arrangementen bij boeken en de kosten inzien. Daarnaast vind je veel informatie over bezienswaardigheden in de buurt, zodat je meteen weet wat je allemaal kan doen tijdens je vakantie. Ook vind je hier last minutes, waardoor je extra voordelig in een strandhuisje kan zitten en je vakantie kan vieren. Tot slot kan je nog specifiek selecteren op strandhuisjes huren van Landal of Roompot. Zo kan je bijvoorbeeld bij een goede ervaring in een ander huisje ervoor kiezen om hier nogmaals te verblijven, maar dit keer in een strandhuisje. Op die manier kies je het strandhuisje dat bij jou past. Wil je een strandhuisje huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Locaties voor strandhuisje huren

Een voorwaarde van een strandhuisje is natuurlijk dat je direct aan het strand zit. Daarom kan je niet op elke locatie in Nederland terecht voor een vakantiehuisje. Bij strandhuisjes-overzicht vind je per locatie een handig overzicht met strandhuisjes. Zo kan je kiezen voor een strandhuisje in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of kan je kiezen voor een van de Waddeneilanden. In Noord-Holland kan je terecht in Julianadorp in de gemeente Den Helder, in Zeeland vind je strandhuisjes in Kamperland en Vlissingen in Zuid-Holland kan je een strandhuisje huren in Den Haag, Kijkduin en Hoek van Holland. Zo heb je een ruim aanbod aan strandhuisjes in Nederland en kan je voor jezelf bepalen waar je heen wilt. Kies bijvoorbeeld op basis van de activiteiten in de buurt.

Het ultieme vakantiegevoel

De strandhuisjes bij strandhuisjes-overzicht zijn van alle gemakken voorzien, zodat je een ontspannen vakantie tegemoet gaat. Bij elk strandhuisje staan de faciliteiten en specificaties, zoals onder meer het aantal kamers, het oppervlakte en de huishoudelijke apparaten, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook staat bij elk strandhuisje beschreven wat er in de buurt allemaal te doen is. Op die manier helpt de website jou bij het maken van een beslissing. Bij elk strandhuisje dat je huurt geldt in ieder geval dat je een prachtig uitzicht hebt en kan genieten van zon, zee en strand. Als je in Nederland op vakantie gaat dan is een strandhuisje van strandhuisjes-overzicht de beste manier om vakantie te vieren. Zon, zee, strand en een fijn onderkomen zijn alle ingrediënten die je nodig hebt om het ultieme vakantiegevoel te krijgen.