Waddeneilanden

Nederland

Strandhuisje huren op de Waddeneilanden

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Qurios Ameland

Nederland – Friesland

Ontwerp zonder titel 18 950 meter van het strand
Ontwerp zonder titel 18 Direct bij de vuurtoren van Hollum
Ontwerp zonder titel 18 Minishop op het park aanwezig

Bekijk park

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Roompot Boomhiemke

Nederland – Friesland

Ontwerp zonder titel 18 Familiepark
Ontwerp zonder titel 18 Zee en strand
Ontwerp zonder titel 18 Veel voorzieningen

Bekijk park

Strandhuisje op de Waddeneilanden

Op vakantie naar de eilanden, steeds meer mensen denken bij deze uitspraak niet aan de Balearen of de Caraïben, maar aan de Waddeneilanden. Onze eigen Nederlandse eilandjes op een steenworp afstand van het vasteland zijn steeds meer in trek bij jong en oud. Ze zijn lekker dichtbij, je kunt er doen wat je wilt en gewend bent, het is er lekker rustig maar voor meer reuring kun je er ook goed zitten. Vooral strandvakanties worden steeds populairder, waardoor de opmars van strandhuisjes ook steeds meer voelbaar is. Om een goed overzicht te kunnen hebben van het aantal en de verschillende soorten strandhuisjes op de Waddeneilanden, zit je hier goed. Je kunt bij ons de beste strandhuisjes op de Nederlandse eilanden boeken, voor de beste prijs en alles naar wens. Vanuit je strandhuisje direct het strand op, waardoor het net voelt alsof je een privéstrandje hebt? Dat kan dus veel dichter bij huis dan je misschien had verwacht. 

De volle glorie van de Waddeneilanden

Wanneer we het hebben over de Waddeneilanden, dan hebben we het meestal over de eilanden van de welbekende TVTAS: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Hiervan is Texel het enige eiland dat bij de provincie Noord-Holland hoort en de rest bij Friesland. Bij de Waddeneilanden horen ook onder andere Rottemeroog en Rottemerplaat, die onderdeel van Groningen uitmaken, maar omdat deze eiland onbewoond zijn kun je hier ook geen strandhuisjes vinden. Vooral Texel en Terschelling zijn erg populair om een weekje op vakantie te kunnen gaan en dat is te merken aan het groeiende aanbod aan vakantiehuisjes.

Ieder Waddeneiland heeft wel iets dat het uniek en interessant maakt. Zo kun je op Texel zeehondenopvang Ecomare bezoeken en staat Terschelling bekend om het festival Oerol. Maar de Waddeneilanden bieden meer. Zo heeft ieder eiland een prachtige natuur met bossen en duinen en zijn de stranden erg mooi en zonder al te veel poespas van bijvoorbeeld boulevardwinkeltjes. Voor veel senioren zijn de Waddeneilanden al jaren een vaste vakantiebestemming, maar tegenwoordig kun je groepen mensen van iedere leeftijd hier terug zien komen. Dit komt omdat zowel in de plaatsen als in de natuur er genoeg te vinden is voor jong en oud om te kunnen doen en zo iedereen een geslaagde vakantie kan hebben.

Je strandhuisje boeken op een van de Waddeneilanden

Je uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie of weekendje weg op een van de vijf Waddeneilanden begint bij je strandhuisje. Dit huisje kan zo uitgebreid zijn als jij wilt of nodig hebt, inclusief zaken als dat ze geschikt zijn voor mensen die mindervalide zijn. Vanuit hier kun je lekker op het strand vertoeven of de rest van het eiland verkennen. Daarnaast kun je ook de pont pakken of gaan wadlopen, om zelfs meerdere eilanden in één vakantie te bezoeken.

Je kunt bij ons de beste strandhuisjes boeken op het Waddeneiland naar keuze. Je kunt bij ons overzicht filteren op naar welk eiland je wilt gaan, met hoeveel mensen je op pad wilt gaan, in welke periode en waaraan je strandhuisje moet voldoen. Door al deze zaken in te voeren vind je het beste strandhuisje dat je kunt vinden voor jouw gewenste vakantie, voor de laagste prijs die er voor het huisje beschikbaar is. We bieden de strandhuisjes aan van alleen de beste verhuurders en zorgen ervoor dat jij altijd het goedkoopst uit bent. We regelen vaak zelfs leuke aanbiedingen en kortingen, bijvoorbeeld als je last minute nog een verblijf wil kunnen huren. Wij helpen je graag met het vinden van de beste accommodatie voor jouw situatie, door een snel en overzichtelijk aanbod te bieden en indien nodig op maat gemaakt advies te kunnen geven wat er bijvoorbeeld in de omgeving op het eiland te doen is. Boek snel je strandhuisje op een van de Waddeneilanden en snap ook waarom steeds meer mensen graag naar onze eigen eilanden te gaan.

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het strandhuisje te huren.