Kamperland

Kamperland

Nederland

Strandhuisjes huren in Kamperland

Beach House 6B
Op het strand
6
3
Beach House 6B
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €345,-
Beach House 6A
Op het strand
6
3
Beach House 6A
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €336,-
Beach House 4
Op het strand
4
2
Beach House 4
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €323,-

Duinhuisje huren in Kamperland

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.

Slapen aan de Oosterschelde

Hoewel deze strandhuisjes zich niet aan de Noordzee bevinden, doen ze niet voor andere huisjes onder. Het Oosterschelde gebied heeft namelijk genoeg te bieden. In Zeeland en rondom de Oosterschelde zijn een aantal leuke steden en dorpen te ontdekken.

Roompot Beach Resort Kamperland

Dit Roompot vakantiepark bevindt zich aan de Oosterschelde, vlakbij de Oosterscheldekering en de Noordzee. Het vakantiepark beschikt over verschillende vakantiebungalows, maar ook over een aantal strandhuisjes. Uniek aan deze strandhuisjes is dat deze op palen zijn gebouwd. Je zult dus eerst een trap op moeten om het strandhuisje binnen te gaan.

Op dit park is er voor kinderen genoeg te beleven. Zo is er een sub tropisch zwembad. Iedere Roompot gast krijg gratis entree voor het zwembad. Er zijn ook verschillende speeltuinen, sportvelden en activiteiten. Maar natuurlijk is er ook genoeg te beleven op het strand. 

Beach Houses 4 tot 6 persoons

Roompot Beach Resort Kamperland beschikt over 3-type strandhuisjes. Dit zijn:

  • Beach House 4 persoons
  • Beach House 6 persoons
  • Beach House XL 6 persoons

Alle strandhuisjes zijn rookvrij en voorzien van een gratis WiFi verbinding. In de keuken vind je standaard een koelkast met vriesvak, koffiepad apparaat, magentron, vaatwasser en waterkoker. Ook beschikt elk huis over een smart-tv, een terras en tuinset. 

De vierpersoons strandhuisjes beschikken over twee slaapkamers met in totaal vier losse bedden welke die elkaar aan kunnen worden geschoven. Ook heeft dit huisje twee losse badkamers. 

De zespersoons strandhuisjes beschikken over drie slaapkamers met in totaal één stapelbed en vier losse bedden die tegen elkaar aan kunnen worden geschoven. Ook heeft dit huisje twee losse badkamers. 

De zespersoons XL strandhuisjes beschikken over drie slaapkamers met in totaal zes losse bedden die die elkaar aan kunnen worden geschoven. Het huisje heeft één badkamer.

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het strandhuisje te huren.

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!