Kamperland

Nederland

Strandhuisje huren in Kamperland

Strandhuisjes Roompot Beach Resort #

Roompot Beach Resort

Nederland – Zeeland

Ontwerp zonder titel 18 Direct aan zee
Ontwerp zonder titel 18 Kindvriendelijk
Ontwerp zonder titel 18 Rust én gezelligheid

Bekijk park

Slapen aan de Oosterschelde

Hoewel deze strandhuisjes zich niet aan de Noordzee bevinden, doen ze niet voor andere huisjes onder. Het Oosterschelde gebied heeft namelijk genoeg te bieden. In Zeeland en rondom de Oosterschelde zijn een aantal leuke steden en dorpen te ontdekken.

Roompot Beach Resort Kamperland

Dit Roompot vakantiepark bevindt zich aan de Oosterschelde, vlakbij de Oosterscheldekering en de Noordzee. Het vakantiepark beschikt over verschillende vakantiebungalows, maar ook over een aantal strandhuisjes. Uniek aan deze strandhuisjes is dat deze op palen zijn gebouwd. Je zult dus eerst een trap op moeten om het strandhuisje binnen te gaan.

Op dit park is er voor kinderen genoeg te beleven. Zo is er een sub tropisch zwembad. Iedere Roompot gast krijg gratis entree voor het zwembad. Er zijn ook verschillende speeltuinen, sportvelden en activiteiten. Maar natuurlijk is er ook genoeg te beleven op het strand. 

Beach Houses 4 tot 6 persoons

Roompot Beach Resort Kamperland beschikt over 3-type strandhuisjes. Dit zijn:

  • Beach House 4 persoons
  • Beach House 6 persoons
  • Beach House XL 6 persoons

Alle strandhuisjes zijn rookvrij en voorzien van een gratis WiFi verbinding. In de keuken vind je standaard een koelkast met vriesvak, koffiepad apparaat, magentron, vaatwasser en waterkoker. Ook beschikt elk huis over een smart-tv, een terras en tuinset. 

De vierpersoons strandhuisjes beschikken over twee slaapkamers met in totaal vier losse bedden welke die elkaar aan kunnen worden geschoven. Ook heeft dit huisje twee losse badkamers. 

De zespersoons strandhuisjes beschikken over drie slaapkamers met in totaal één stapelbed en vier losse bedden die tegen elkaar aan kunnen worden geschoven. Ook heeft dit huisje twee losse badkamers. 

De zespersoons XL strandhuisjes beschikken over drie slaapkamers met in totaal zes losse bedden die die elkaar aan kunnen worden geschoven. Het huisje heeft één badkamer.

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het strandhuisje te huren.