Roompot Largo

Vlissingen

Nederland

Strandhuisjes huren in Vlissingen

Strandhuisjes
Op het strand
5
2
Beach House 4-5
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €376,-

Duinhuisje huren in Vlissingen

Strandhuisjes
Aan het strand
4
2
Duinlodge 4
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €407,-
Strandhuisjes
Aan het strand
6
3
Duinlodge 6
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Vanaf €427,-

Slapen aan het strand van Vlissingen

Altijd al in Zeeland willen slapen op het strand met een fantastisch uitzicht op zee? Huur een strandhuisje in Vlissingen en maak deze droom werkelijkheid. Een heerlijke dag aan het strand kan bestaan uit bakken in de zon, een lekkere strandwandeling maken, fietsen door de duinen, vissen, of lekker uitwaaien in de heerlijke zeelucht. Het meest mooie van alles is dat je slaapt aan het strand, dus als je de deur opent, loop je zo het strand op! Dat is de ultieme beleving van rust en vrijheid!

Largo Noordzee Resort Vlissingen

In Vlissingen is het Largo Noordzee Resort te vinden. Hier kun je heerlijk genieten aan het strand of in de duinen. In dit resort zijn drie verschillende soorten huisjes beschikbaar. Zo heb je het model Beach House voor 4 tot 5 personen, de Urban Villa voor 5 personen en de duinlodge voor 4 of voor 6 personen. Trek eropuit met het gehele gezin of met goede vrienden om deze magische ervaring mee te delen.

Beach House

4-5 personen | Gratis WiFi
Deze schitterende knusse Beach Houses liggen aan één van de schoonste stranden van Nederland. Dankzij het prachtige uitzicht op zee, kun je ook vanaf de open slaapzolder genieten van het uitzicht. Beeld je eens in dat je eerste blik het strand en het oneindige uitzicht over zee is. Het huisje heeft een oppervlakte van 28 m² en is uitgerust met woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en is rustig gelegen. De huisjes zijn uitgerust met WiFi en rookvrij.

Urban Villa

5 personen | Gratis WiFi

Geniet volop in de luxe villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn in totaal drie slaapkamers voor in totaal 5 personen. Het is mogelijk om de villa te boeken voor 4 volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. De Urban Villa’s hebben een oppervlakte van ongeveer 80 m². Er is een woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en heeft een heerlijke ligging.

Extra faciliteiten

Ook zijn er verschillende villa’s uitgerust met extra faciliteiten. Een aantal van deze functionaliteiten zijn een combimagnetron, soundbar, traphekje boven, traphekje beneden, een hoekligging of stopcontacten die zijn afgeschermd. Ideaal ook voor als je met kleine kinderen op stap gaat. Check van tevoren altijd even goed of de locatie huisdiervrij of juist een villa is waar huisdieren welkom zijn.

Luxe Duinlodges in Vlissingen

Deze luxe vrijstaande huisjes liggen aan de bosrand en het strand, daar ben je echt vlak bij. Even helemaal ontspannen in de natuur kan je veel goed doen. Het strand ligt aan de Noordzee waar je volop kunt genieten van een lekkere strandwandeling, uitwaaien, of fietstochten in de omgeving. Uiteraard kun je ook leuke activiteiten ondernemen. Er zijn ook extra opties voor de verschillende duinhuisjes. In verschillende huisjes zijn huisdieren welkom, maar in andere ook niet. Hier kan een toeslag voor gerekend worden.

Duinlodge

4 personen | Gratis WiFi
De Duinlodge voor vier personen heeft een oppervlakte van ongeveer 51 m². Er zijn twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en heeft een ligging aan de bosrand nabij het strand.

Duinlodge

6 personen | Gratis WiFi
De Duinlodge voor zes personen heeft een oppervlakte van ongeveer 86 m². Er zijn drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en heeft een ligging aan de bosrand nabij het strand. Deze grotere varianten van de duinhuisjes hebben naast de extra faciliteiten voor huisdieren nog andere extra faciliteiten. Zo kan het huisje uitgerust zijn met een wasmachine, kokendwaterkraan, infrarood sauna, ligging aan de buiten rand of ligging op het zuiden.

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het strandhuisje te huren.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!