Strandhuisje huren in Den Haag & Kijkduin

Kijkduin strand huisje 4

5 personen | vanaf €445,-

Haags strand huisje 4

4 personen | vanaf €373,-

Haags strand huisje 5

5 personen | vanaf €477,-

Strandhuisje huren in Kijkduin

Een strandhuisje in Den Haag of een strandhuisje in Kijkduin huren is zeker de moeite waard. In Zuid-Holland vind je de mooiste Haagse strandhuisjes van het land. De strandhuisjes staan zo gepositioneerd, dat je een goed uitzicht op zee hebt. Het strand van kijkduin en Den haag is eigenlijk hetzelfde strand en de accomodaties liggen vlak bij elkaar. Dat is dan ook de reden dat we deze twee locaties hebben samengevoegd om zo de meest relevante aanbiedingen te tonen.

Largo Beach Houses in Den Haag

Er zijn verschillende luxe strandhuisjes waar je uit kunt kiezen. Wil je een unieke ervaring, kies dan voor een luxe strandhuisje aan het strand van kijkduin. Slapen aan het strand is bijzonder en geeft je alle rust en vrijheid waar je naar opzoek bent. De huisjes zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn drie Largo Beach Houses waar je uit kunt kiezen. De opties zijn een Kijkduin strandhuisjes voor 4 personen en Haagse strandhuisjes voor 4 of 5 personen.

 

Naam

Beach House Kijkduin strandhuisjes

4 personen | Gratis WiFi
Deze vrijstaande accommodatie is gelijkvloers en heeft een oppervlakte van ongeveer 28 m². Er zijn twee slaapkamers, een keuken, badkamer en woonkamer. Het huisje is rustig gelegen en je hebt mooi uitzicht over de zee. Ook ligt de accommodatie vlak bij de boulevard van Kijkduin. Elke dag is er voldoende te beleven in de omgeving.

 

Naam

Beach House Haagse strandhuisjes

4 personen | Gratis WiFi
Dit Haagse huisje is huisdiervrij en heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m². De accommodatie is gelijkvloers en is uitgerust met twee slaapkamers, een keuken, woonkamer en badkamer. Je kunt gebruik maken van een bolderwagen om je bagage naar het huisje te vervoeren. Slapen op het strand geef je een luxe en vrij gevoel waar je heerlijk ontspannen van kunt worden.

 

Naam

Beach House Haagse strandhuisjes

5 personen | Gratis WiFi
Qua uitstraling is dit huisje gelijk aan die voor vier personen. Het oppervlakte is 29 m² en het huisje is gelijkvloers. Naast de twee slaapkamers is er een keuken, badkamer en woonkamer. Buiten kun je heerlijk zitten op de loungeset en zit je op de veranda uit de wind dankzij het windscherm. Indien het ‘s avonds afkoelt, is er een elektrische kachel om lekker bij op te warmen.

 

 

 

Naam

Een strandhuisje huren met korting

Neem vooral een kijkje bij de last minutes en specifieke huisjes om te profiteren van extra korting. Klik door naar de aanbieder van het desbetreffende huisje en zie direct hoeveel het kost om het huisje te huren.