Noordwijk

Nederland

Strandhuisjes huren in Noordwijk

Er zijn geen strandhuisjes gevonden.

Duinhuisje huren in Noordwijk

Er zijn geen duinhuisjes gevonden.

Strandhuisjes in Noordwijk

In Nederland liggen een aantal provincies aan de zee, zoals Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland en natuurlijk de Waddeneilanden. Hier vind je de mooiste stranden aan de prachtige Noordzee. Vakantie vieren is natuurlijk ook deels luieren op het strand of aan het zwembad. In Nederland kun je dat op veel plekken. Hoe fijn is het dan als je een huisje kunt huren vlak bij het strand. Dit zijn strandhuisjes en die zijn er veel in Nederland. Strandhuisjes staan meestal op en vlak bij het strand en dan stap je vrijwel meteen het zand in. In dit artikel gaan we het hebben over strandhuisjes in Noordwijk. 

Noordwijk is een dorp en gemeente in Zuid-Holland. Het dorpje ligt aan de zee en er zit een prachtig strand aan vast. Hier vind je dan ook veel leuke strandhuisjes en hotels waar je kunt verblijven. Tijdens je vakantie in een strandhuisje in Noordwijk kun je lekker naar het strand, een uitstapje naar het dorp of iets anders in Zuid-Holland maken of gewoon relaxen in het huisje. In dit artikel willen we je een paar tips meegeven voor een leuke strandvakantie in Noordwijk in een leuk strandhuisje. Lees snel verder voor onze tips.

Strandhuisje huren in Noordwijk

Wil je graag een strandhuisje huren in Noordwijk? Dat kan uiteraard want die zijn er veel in Noordwijk en de rest van Zuid-Holland. Op onze website kun je een mooi overzicht vinden van de beste strandhuisjes in Noordwijk en de rest van Nederland. Hier kun je dus makkelijk een goed strandhuisje vinden in Noordwijk. Het overzicht is makkelijk en zo kun je de huisjes ook met elkaar vergelijken. Als je graag een strandhuisje wilt huren in Noordwijk, bezoek dan deze website zodat je makkelijk een keuze kan maken voor een leuk strandhuisje. Dan kun je daarna gaan nadenken over wat je daar zoal wilt doen. 

Onze tips voor de leukste activiteiten voor alle jaargetijden

Er is veel leuks te doen als je in een strandhuisje verblijft. Niet alleen is het strand leuk in de zomer, maar ook in de andere jaargetijden. Om je een idee te geven over leuke activiteiten in alle jaargetijden, gaan we je een paar tips geven over wat je zoal kunt doen per seizoen. Een strandhuisje huren is namelijk te allen tijde in het jaar leuk en gezellig.

Lente: tijdens dit seizoen is het natuurlijk lekker warm, maar niet te warm. Genoeg leuke activiteiten te doen op het strand rond deze tijd.

 • Als het heel lekker weer is, kun je natuurlijk lekker gaan zonnen op het strand. Zwemmen is dan misschien nog te koud, maar zonnen kan natuurlijk altijd op het strand.
 • Een picknick op het strand is extra leuk in lenteweer. Maak in het huisje iets te eten of haal iets in de supermarkt en neem een dekentje mee om op te zitten.
 • Maak een wandeling langs de kust met wat frisser lenteweer. Leuk om te doen met honden en je partner.
 • Ga spelletjes spellen of voetballen op het strand met je kinderen.

Zomer: dit is het warmste seizoen van het jaar en hierdoor perfect voor allerlei strandactiviteiten.

 • Nu is de tijd om lekker te gaan zonnen en verfrissende duiken te nemen in het koele zeewater.
 • Neem deel aan de strandactiviteiten zoals beach volleybal of een ander spelletje. Er wordt altijd wel iets georganiseerd.
 • Kijk samen met je partner naar de zonsondergang vanuit je huisje of op het strand.

Herfst: dit knusse seizoen is perfect voor een knusse vakantie in het strandhuisje.

 • Maak een mooie herfstwandeling langs de kust om even uit te waaien en samen met je mede vakantiegangers even bij te kletsen.
 • Bak een appeltaart in het strandhuisje en maak hier iets warms te drinken bij.
 • Speel spelletjes of kijk een leuke film in het strandhuisje.
 • Ga sterren kijken als het donker is. De sterrenhemel is helder bij de zee.

Winter: dit is natuurlijk het koudste seizoen in het jaar, maar alsnog is er dan genoeg leuks te doen aan zee.

 • Maak een kerstwandeling langs de kust en bekijk alle lichtjes die bij alle huisjes en hotels langs de kust te zien zijn.
 • Maak een kampvuur bij je huisje of laat hout branden in een houtkachel. Maak er een knusse avond van met warm drinken en lekker eten.

Leuke uitjes in Noordwijk en Zuid-Holland

Als je in een strandhuisje in Noordwijk zit, kun je natuurlijk tijdens je vakantie ook een uitstapje maken naar Noordwijk of een andere stadje in Zuid-Holland. Bezoek in Noordwijk bijvoorbeeld het Engelandvaarders Museum of ga langs bij de Space Expo. Daarnaast kun je ook naar andere musea of naar de vuurtoren in Noordwijk. Trek de stad in en ga lekker uit eten of naar de bioscoop. Genoeg te doen voor de vakantie om te slagen.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De Beste Strandhuisjes in jouw inbox!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen!