Ouddorp

Nederland

Strandhuisje huren in Ouddorp

 

Strandhuisjes in Ouddorp

Vakantie vieren in eigen land kan ook leuk zijn. Een Staycation, zoals dat genoemd wordt, is namelijk lekker dichtbij huis en in Nederland is ook genoeg te beleven. Zo ligt een groot deel van West-Nederland aan de Noordzee en hier is dus ook veel strand. Hier vind je allerlei gezellige en knusse strandhuisjes die je kunt huren voor je vakantie. Overal in Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en de Waddeneilanden kun je leuke strandhuisjes huren. In dit artikel gaan we het hebben over een strandhuisje in Ouddorp, waar je het beste een huisje kan huren en wat je hier zoal kunt doen.

Ouddorp is een dorpje en badplaats in Goeree-Overflakkee in het zuiden van Zuid-Holland. Het dorpje is dus een badplaats en ligt aan zee. Het dorp is dus ook grotendeels gericht op de zee en het strand en hier het beste uit halen. De stranden in Ouddorp zijn vaak rustig en er komen weinig toeristen. Dat maakt het een perfecte plek voor een rustige strandvakantie in een gezellig strandhuisje. In Ouddorp ga je terug in de tijd en kun je genieten van de schattige straatjes, ouderwetse huisjes en gezellige restaurants. Een strandhuisje hier huren is daarom ook even heerlijk weg zijn van huis en werk.

Strandhuisje huren in Ouddorp

Wil je graag een strandhuisje gaan huren in het knusse Ouddorp? Dan hebben wij een gouden tip voor je. Heb je namelijk geen zin om heel het internet af te struinen voor een leuk strandhuisje, bezoek dan eens onze website. Hier vind je een overzicht van de leukste strandhuisjes in Nederland en dus ook in Ouddorp. Het overzicht is makkelijk en zo kun je huisjes vergelijken en het beste strandhuisje kiezen. Als je dan een leuk huisje hebt gevonden, kun je met onze tips leuke activiteiten plannen voor tijdens je vakantie.

Tips voor leuke uitjes in Ouddorp

Als je dan in een strandhuisje in Ouddorp verblijft is een uitstapje naar de stad natuurlijk erg leuk om te doen. Er is genoeg leuks te doen in Ouddorp. Als je met kinderen bent is het leuk om de geitenboerderij Mekkerstee te bezoeken. Vlakbij Ouddorp kun je op een boot opstappen om een rondvaart over het Grevelingenmeer te maken. Of ga lekker zwemmen in Aqua Mundo in Port Zélande. Als je van geschiedenis houdt, dan is de bunkerroute in De Punt echt een aanrader. Dan loop je langs bunkers uit de tweede wereldoorlog.

Nog veel meer te doen in Ouddorp: je kunt namelijk ook de vuurtoren op het strand bezoeken of een wandeling door de stad maken. Je kunt uiteraard ook lekker uit eten in de stad of een filmpje gaan kijken in een bioscoop in de buurt. Je kunt bijvoorbeeld ook Zuid-Holland verder intrekken en hier een van de vele musea, dierentuinen en stadjes bezoeken. Als je een strandhuisje huurt in Ouddorp is er dus sowieso genoeg te doen in de omgeving. Als je toch liever in het en vlak bij het huisje blijft, hebben we nog een paar tips voor leuke activiteiten voor je.

Leuke dingen om te doen op het strand en in je huisje

Een strandhuisje is altijd leuk om te huren, niet alleen in de zomer. Tijdens alle seizoenen kun je veel leuke dingen doen bij het huisje. In de zomer en warmere maanden en weken kun je natuurlijk lekker gaan zonnen op het strand of bij je huisje. Voor een beetje verfrissing kun je een afkoelende duik in de zee nemen. Andere leuke activiteiten zijn meedoen aan beach volleybal, een frisbee overgooien of voetballen op het strand. Kom na het eten terug op het strand en kijk naar de prachtige zonsondergang met je partner of vrienden.

In de koudere maanden zoals tijdens de herfst en winter is er ook genoeg te doen tijdens een strandvakantie. Maak bijvoorbeeld een herfstwandeling langs de kust om even helemaal uit te waaien. Of maak een wandeling richting kerst en bekijk alle mooie verlichting vanaf het strand. In de koudere maanden is mountainbiken op het strand ook extra leuk door de extra uitdaging. Of blijf lekker binnen in het strandhuisje en maak het knus. Maak of koop iets lekkers te eten, zet een muziekje op en ga samen spelletjes spelen. Genoeg te doen in en bij het strandhuisje, zelfs in de koudere maanden.

Strandhuisje huren in Ouddorp

Overtuigd van hoe leuk een strandvakantie in een knus strandhuisje kan zijn? Bezoek dan zeker onze website. Hier vind je de leukste strandhuisjes, zowel in Ouddorp als in andere stadjes en dorpjes in Nederland. Op basis van je groepsgrootte en wat voor activiteiten je graag wilt doen kun je dan het beste strandhuisje vinden dat daarbij past. Met onze tips voor in Ouddorp en omgeving, voor op het strand en in het huisje ga je sowieso een leuke tijd tegemoet tijdens je staycation in een strandhuisje in Nederland.